ΣΥΡΙΖΑ χωρίς «σάλτσα» - Οι ομάδες Τσακαλώτου-Τεμπονέρα δεν επιστρέφουν στην ΚΕ, αύριο αποφασίζει η Αχτσιόγλου

Όλο και πιο βαθύ γίνεται το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά και τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Οι εσωκομματικές ομάδες των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Διονύση Τεμπονέρα δεν θα επανέλθουν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεχίζεται αύριο, Κυριακή, 12 Νοεμβρίου.

Το ιδεολογικό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ

με την κωδική ονομασία «Ομπρέλα», επικεφαλής του οποίου επικεφαλής είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, γνωστοποίησε ότι δεν θα παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του οργάνου, ενώ ελάχιστα λεπτά νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει το ίδιο η ομάδα του Διονύση Τεμπονέρα.

Τόσο ο κ. Τεμπονέρας όσο και η Έφη Αχτσιόγλου αλλά και ο κ. Τσακαλώτος, αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι από τη σημερινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αύριο θα συσκεφθεί η ομάδα της κυρίας Αχτσιόγλου εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αποσυρθεί και αυτή από τη συνεδρίαση.Η πρώην υπουργός δήλωσε σήμερα ότι η συνεδρίαση έγινε χωρίς λόγο, καθώς σε αυτήν δεν τηρήθηκαν δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο κ. Τσακαλώτος επίσης διαμαρτυρήθηκε για τη διαδικασία, ενώ πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε και ο κ. Τεμπονέρας.

Έπειτα από την άρνηση του προεδρείου να μπει οποιοδήποτε θέμα σε ψηφοφορία, ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος ζήτησε μομφή κατά του προεδρείου, ωστόσο, το αίτημα απορρίφθηκε και δεν τέθηκε ποτέ σε ψηφοφορία.

Ακολούθησαν οι αποχωρήσεις των τριών και των ομάδων τους, με τη συνεδρίαση να συνεχίζεται λόγω ύπαρξης απαρτίας. Η σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 8 μ.μ.

#ΚΕΝΤΡΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ_ΣΥΡΙΖΑ #ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ_ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ #ΔΙΟΝΥΣΗΣ_ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ #ΕΦΗ_ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Τσακαλώτου-Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου,syriza, tsakalotou-tebonera, achtsioglou