Χορηγήθηκε άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου στον λιμένα Χίου

Στη χορήγηση άδειας υδατοδρομίου στον λιμένα Χίου και στην εταιρεία με την επωνυμία «Υδατοδρόμια Χίου Ψαρών και Οινουσσών Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία», προχώρησαν τα υπουργεία Οικονομικών, Μεταφορών και Ναυτιλίας.

Της Βάσως Βεγιάζη 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ, χορηγείται στην εταιρεία άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στην περιοχή του

λιμένα Χίου, προκειμένου να προβεί στις προβλεπόμενες, από τον νόμο, ενέργειες για την κατασκευή του συνόλου των απαιτούμενων εγκαταστάσεων του υδατοδρομίου.

Ο κάτοχος της άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου υποχρεούται στην τήρηση και εφαρμογή των αναφερομένων στον τεχνικό φάκελο υδατοδρομίου, καθώς και στη διασφάλιση συμβατότητας του συνόλου των κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων του υδατοδρομίου, με τον προβλεπόμενο στον τεχνικό φάκελο σχεδιασμό του υδατοδρομίου, όπως αυτός ειδικότερα αποτυπώνεται και περιγράφεται στους χάρτες (ναυτικός χάρτης της Υ.Υ.Π.Ν. και χάρτες της Γ.Υ.Σ.), το τοπογραφικό διάγραμμα, το εγχειρίδιο υδατοδρομίου και τα συνοδά αυτού σχέδια, που τηρούνται στο αρχείο του Τμήματος Εναερίων Μεταφορών (Τ.Ε.Μ.) της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Το άρθρο Χορηγήθηκε άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου στον λιμένα Χίου εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
chorigithike-adeias-idrysis-ydatodromiou-ston-limena-chiou.htm
Τυχαία Θέματα
Χορηγήθηκε, Χίου,chorigithike, chiou