Τις πρώτες θυρίδες δεμάτων (parcel lockers) εγκαθιστά η Royal Mail

Στην εγκατάσταση των πρώτων της θυρίδων δεμάτων (parcel lockers), αρχικά στο Κόβεντρι και μετέπειτα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, προχωρά η Royal Mail

Τις θυρίδες του ταχυδρομείου της Βρετανίας θα παρέχει η Quadient, ώστε οι χρήστες να έχουν επιπλέον επιλογές κατά την αποστολή ή παραλαβή των δεμάτων τους.

Τα πρώτα lockers θα τοποθετηθούν στο Κόβεντρι μέσα στο μήνα Απρίλιο, με περαιτέρω θυρίδες να διατίθενται προς χρήση μέσα στους επόμενους μήνες.

Συνολικά, περίπου 1.500 αναμένονται να είναι διαθέσιμες ως το τέλος του

2024, με στόχο την εγκατάσταση συνολικά 3.000 θυρίδων σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα lockers θα επιτρέπουν αρχικά την παράδοση επιστροφών και προπληρωμένων δεμάτων έως ότου να είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση αντικειμένων προς παραλαβή από τον ταχυδρομικό πάροχο.

Να σημειωθεί ότι, στη συνεργασία με την Quadient έρχεται να προστεθεί σε πρόσφατη ανακοίνωση όπου οι πελάτες της Royal Mail θα έχουν στη διάθεσή τους έως και 5.000 καταστήματα Collect+ για να παραδώσουν και να παραλάβουν δέματα.

Το γεγονός αυτό θα αυξήσει τον αριθμό των σημείων, όπου οι πελάτες μπορούν να παραδώσουν δέματα σε περισσότερα από 21.000, συμπεριλαμβανομένων 3.000 lockers, 11.500 υποκαταστημάτων ταχυδρομείων, 5.000 καταστημάτων Collect+, 1.200 σημείων εξυπηρέτησης πελατών Royal Mail και 1.200 ταχυδρομικών θυρίδων.

Βάσω Βεγ.

Το άρθρο Τις πρώτες θυρίδες δεμάτων (parcel lockers) εγκαθιστά η Royal Mail εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
tis-protes-thyrides-dematon-parcel-lockers-egkathista-i-royal-mail.htm
Τυχαία Θέματα