Χανιά: Με τεράστια επιτυχία οι τρεις παραστάσεις «εσείς πως τον πίνετε;» – Συγκεντρώθηκαν πάνω από 11 χιλ. ευρώ για τον «Συνάνθρωπο»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν και οι τρεις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου «Συνάνθρωπος ομάδα στήριξης».

Συγκεκριμένα και οι τρεις παραστάσεις «εσείς πως τον πίνετε;» ήταν sold out και πάνω από 1.300 άτομα τις παρακολούθησαν.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις τρεις παραστάσεις είναι έντεκα χιλιάδες οκτακόσια τριάντα ευρώ (11.830€).

Για την επιτυχία τω παραστάσεων ο «Συνάνθρωπος» αναφέρει μεταξύ άλλων « τρεις παραστάσεις, τρεις sold out για το καφεδάκι μας! Πάνω από 1.300 άτομα μας τιμήσατε με

την παρουσία σας! Μεγάλη ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις τρεις παραστάσεις είναι έντεκα χιλιάδες οκτακόσια τριάντα ευρώ (11.830€) , το οποίο θα διατεθεί σε 4 συμπολίτες μας που έχουν σοβαρή ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ την όμορφη ομάδα #Αλατιέρα και τους συντελεστές αυτής Λίτσα Μαραβελάκη Anna Bakopoulou Grammatiki Bertaki ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΝΑΚΟΣ ΚΑΠΕΝΕΚΑΚΗΣ Dimitris Kontoudakis Xrisa Xavredaki Eleni Viglaki Eleni Melaki Eleftherios Garofalakis ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ Θοδωρής Μπακούσης Nikoleta Marampoutaki Νίκος Μαυριγιαννάκης. Ήσασταν όλοι απίθανοι! Σας νιώθουμε πλέον ως μέλη του Συλλόγου μας και φίλους !

Πολλά ευχαριστώ στα κορίτσια του Εσπερινό Επάλ Πλατανιά και Επαλ Χανίων που έβαψαν υπέροχα τους ηθοποιούς για τις ανάγκες των παραστάσεων και της φωτογράφησης.

Την Erato Grampsa Pixelart για τις φανταστικές φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα που χρησιμοποιήθηκαν για την αφίσα και το τρέιλερ, αλλά και τον Δημήτρης Κυριακάκης /Φωτόπολις Φωτογραφείο που με την δεξιοτεχνία του τα αποτύπωσε υπέροχα.

Ευχαριστούμε επίσης : τον κ. Βασίλη Σταθάκη για την παραχώρη του ιστορικού καφενείου Kipos Cafe για τις ανάγκες τις φωτογράφισης, τον κ. Λεωνίδας Περατσάκης – Αναλώσιμο που εκτύπωσε τις προσκλήσεις μας, την επιχείρηση Μιχελάκης που προμήθευσε τα χρώματα για το σκηνικό και τον Pantelis Droumpakis για την τέλεια μαγνητοσκόπηση της παράστασης.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ επιπλέον στην Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων και όσους εργάζονται εκεί που πραγματικά έκαναν ο,τι μπορούσαν για να κυλήσουν όλα ομαλά και στον Πολιτιστικός Αναπτυξιακός Σύλλογος Πλατανιά που υποστήριξε όλη αυτήν την προσπάθεια ποικιλοτρόπως.

Όλοι μας μαζί με αφορμή τη βοήθεια στον διπλανό μας!

Όλοι μαζί με – αλλά – και για τον … Συνάνθρωπο!

Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε και περάσαμε πολύ όμορφα!

Κάτι μου λέει πως θα τα ξανασυνεργαστούμε σύντομα με ένα ακόμα ωραίο αποτέλεσμα!

Μείνετε συντονισμένοι!»

Keywords
Τυχαία Θέματα