Κάλεσμα για τη συνδιοργάνωση του 18ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ στα Χανιά

Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ – Γιορτή Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χανίων έχει καθιερωθεί ως μία ευρύτερη συνάντηση όπου τα βιώματα, οι προβληματισμοί, τα όνειρα και οι φωνές μικρών και μεγάλων εκφράζονται, αλληλεπιδρούν, γίνονται μοίρασμα και δράση.

Τις μέρες του Φεστιβάλ, το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών μεταμορφώνεται σε έναν χώρο παιχνιδιού, τέχνης, συζήτησης και γλεντιού, στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης και της από-κοινού συνδιαμόρφωσης των δημόσιων χώρων της πόλης μας. Στη σημερινή συγκυρία, μία συγκυρία εντεινόμενων πολέμων

ενάντια στους πρόσφυγες και τις μετανάστριες, τους φτωχούς, τις εργάτριες και κάθε άνθρωπο του αντιστέκεται, θεωρούμε το (18ο) Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ αναγκαίο.

Όπως τις περασμένες χρονιές, η δημιουργία και η συνδιαμόρφωση του Φεστιβάλ γίνεται με ανοιχτές διαδικασίες, σε σταθερές συναντήσεις όπου κάθε άτομο είναι ευπρόσδεκτο να συμβάλλει με τις ιδέες, προτάσεις και πράξεις του.

Προσκαλούμε, λοιπόν, κάθε άτομο, ομάδα, συλλογικότητα, κοινότητα, … που θέλει να συμμετέχει στη δημιουργία του 18ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ – Γιορτής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χανίων την Τρίτη, 21/05 και ώρα 8 μ.μ. στον χώρο του Στεκιού (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5).

Keywords
Τυχαία Θέματα