Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Είναι εφικτό να αποκτήσει κανείς αναγνωρισιμότητα σε 60 ημέρες και να έχει πιθανότητες να εκλεγεί στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου;

Την απάντηση ψάχνει να βρει ο Γιώργος Τσούμας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με μια εντελώς εναλλακτική καμπάνια, στήριξη από φίλους, πίστη στην πολιτική και πολύ κέφι!

Ξεκίνησε την προεκλογική καμπάνια του στο tik tok, όπου συστήνεται σε περαστικούς πολίτες κάνοντας μια απλή ερώτηση: “Γνωρίζεις

τον Γιώργο Τσούμα;”

Θα εκτεθεί σε αυτοσχέδιους διαλόγους με τον κόσμο που θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του, έχοντας βάλει στόχο να αποδείξει ότι η πολιτική μπορεί να γίνει κι αλλιώς!

Και για να έχουμε καλό ερώτημα, από πού κρατάει η σκούφια του και τι μέρος του λόγου είναι;

Μεγάλωσε στη Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας, μένει στην Αθήνα, 31 ετών, μηχανικός, επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού, μα πάνω απ’ όλα ζει για την πολιτική.

Συντονιστής του Δικτύου Ειρήνης και Δημοκρατίας της Διεθνούς Ένωσης Σοσιαλιστικών Νεολαιών-IUSY από τον Σεπτέμβριο του 2023 Συντονιστής του Δικτύου Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής από το Δεκέμβριο του 2020 Εκλεγμένο μέλος του Πολιτικού Συμβουλιου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής από το 2022 Εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινηματος από το 2018

Σκοπός του Γιώργου είναι να γίνει η φωνή των μη προνομιούχων Ελλήνων στην Ευρώπη. Πιστεύει βαθιά στη δημοκρατική συμμετοχή και θα διεκδικήσει λύσεις για κάποια από τα σημαντικά θέματα που μας αφορούν όλους, και ειδικά τη γενιά του:

Το στεγαστικό ζήτημα,Τη βελτίωση του κράτους πρόνοιας,Την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους ζωήςΤην δίκαιη περιβαλλοντική μετάβαση καιτην ενίσχυση των θεσμών και του κράτους δικαίου.

Η Ελλάδα εκλέγει άμεσα 21 ευρωβουλευτές. Θα είναι ο Γιώργος Τσούμας ένας από αυτούς; 

Keywords
Τυχαία Θέματα