Δοκιμάστε την κηραλοιφή ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΝ

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΝ

Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

και στην λιποδιάλυση

Η κηραλοιφή «ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΝ» είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική, θερμαντική, ενυδατική και τονωτική δράση. Περιέχει αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο και έλαια από: σημύδα, κισσό, πράσινο τσάι και ελαιώδες εκχύλισμα από φύκια. Ενισχύεται με τα αιθέρια έλαια από ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ και

ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ, τα οποία χάρη στις ιδιότητές τους βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την λιποδιάλυση.

– Γκρέιπφρουτ: Υπάρχουν πολλές έρευνες με αντικείμενο την ισχυρή θεραπευτική δράση του. Μάλιστα, οι επιστήμονες συνιστούν στους ασθενείς που καταναλώνουν πολλά χημικά φάρμακα, να μην πίνουν υπερβολικές ποσότητες λόγω της αλληλεπίδρασής του με τα φάρμακα. Αποτελεί καλή πηγή πρόσληψης βιταμίνης C, καλίου, μαγνησίου, βιταμινών Α και Ε κ.ά.. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και χαρίζει γερά οστά, αφού περιέχει ασβέστιο και φώσφορο. Έχει καταπραϋντικές, στυπτικές, διουρητικές, τονωτικές, αντισηπτικές κ.ά. ιδιότητες. Σε συνδυασμό με μαύρο πιπέρι και κισσό βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στην λιποδιάλυση.

– Μαύρο πιπέρι: Οι αρχαίοι γνώριζαν τις θεραπευτικές ιδιότητές του. Περιέχει μεταξύ άλλων βιταμίνη Α, βιταμίνη C, φλαβονοειδή, την βιοδραστική ουσία πιπερίνη κ.ά.. Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντισπασμωδικές, θερμαντικές, αδυνατιστικές (επειδή βοηθά την πέψη), αντιβακτηριδιακές και άλλες ιδιότητες. Μέσω επαλείψεων, θερμαίνει τις πάσχουσες περιοχές του σώματος, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση μυϊκών τραυματισμών, τενοντίτιδας, ρευματισμών και αρθρίτιδας.

– Κισσός: Ο Διοσκουρίδης και ο Θεόφραστος πίστευαν ότι ο κισσός μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες. Στα δραστικά συστατικά του συμπεριλαμβάνονται φλαβονοειδή, τριτερπενικές σαπωνίνες, στερόλες κ.ά.. Δρα αποτελεσματικά κατά του βήχα, του κοκίτη, της δυσεντερίας, της χρόνιας ρινίτιδας κ.λπ.. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, πληγών, ρευματικών πόνων, οσφυαλγίας, ισχιαλγίας, θρομβώσεων, κιρσών και φλεβίτιδας. Βοηθά την σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Ασκεί αντιγηραντική δράση.

– Σημύδα: Γνωστό από το παρελθόν αυτό το πανέμορφο δέντρο για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε δραστικά συστατικά όπως φλαβονοειδή, τερπένια, τανίνες, κάλιο κ.ά.. Ασκεί μεταξύ άλλων τονωτική, στυπτική, καταπραϋντική, αντιπυρετική δράση. Βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση εκζεμάτων, ψωρίασης, πανάδων, λειχήνων κ.λπ.. Σύμφωνα με έρευνες, συμβάλλει επίσης στην αντιμετώπιση μυϊκών πόνων-τενοντίτιδες, αλλά και στην σύσφιξη της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

– Τεϊόδεντρο: Ήδη από το παρελθόν είναι γνωστές οι θεραπευτικές του ιδιότητες, και βέβαια σήμερα οι ερευνητές υπερασπίζονται τις ίδιες απόψεις. Έχει μεταξύ άλλων στυπτικές, αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες. Δρα αποτελεσματικά κατά της ακμής, της ψωρίασης, των εκζεμάτων, των μυκητιάσεων κ.λπ. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και της χαρίζει ομορφιά, γι΄ αυτό και είναι συνήθης η καλλυντική χρήση του.

– Fucus Vesiculosus: Πρόκειται για αποξηραμένο θαλλό φύκου (ή φούκου) με θεραπευτικές ιδιότητες που είναι γνωστές από την παλαιά εποχή. Υπάρχουν λαοί, όπως για παράδειγμα στην Ιαπωνία, που το καταναλώνουν στην καθημερινή τους δια- τροφή. Περιέχει μεταξύ άλλων δραστικά συστατικά όπως μαλγίνη, μανιτόλη, β-καροτίνη, ιώδιο, κάλιο, βρώμιο, πτητικά έλαια κ.ά.. Δρα αποτελεσματικά κατά των ρευματισμών και διαφόρων φλεγμονών των αρθρώσεων. Έχει αντιβακτηριδιακές, αντιπηκτικές, αντιοξειδωτικές κ.ά. ιδιότητες. Επιδρά αδυνατιστικά λόγω του ιωδίου που περιέχει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Απλώστε την κρέμα με απαλές κινήσεις στα σημεία που θέλετε.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΚΑΔΜΟΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 10-12     ΑΘΗΝΑ  ΤΗΛ.2103838068

ΕΡΜΟΥ 46      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ 2310221090

The post Δοκιμάστε την κηραλοιφή ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΝ appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δοκιμάστε, ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΝ,dokimaste, aporrofitikon