Άγιοι Ανάργυροι- Γυναικοκτονία: Προφυλακιστέος ο 39χρονος- Τι υποστήριξε

18:21 4/4/2024 - Πηγή: Reporter

Προφυλακιστέος για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων κρίθηκε ο 39χρονος κατηγορούμενος, μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Ο 39χρονος κατέθεσε με υπόμνημα και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «δεν θυμάμαι τίποτα». Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο πελάτης του δεν ήταν σε θέση σήμερα να δώσει απαντήσεις στην δικαστική λειτουργό για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας και παρέμεινε λίγα λεπτά στο ανακριτικό γραφείο, όπου φέρεται να είπε στην δικαστική λειτουργό ότι «δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα

κακό στην Κυριακή» .

Παραδόθηκε ωστόσο από τον συνήγορο του υπόμνημα, όπου ο 39χρονος επικαλείται σοβαρά και χρόνια ψυχικά νοσήματα για τα οποία ,όπως υποστηρίζεται, έχει νοσηλευτεί τα τελευταία δέκα χρόνια επτά φορές. Υποστηρίζει ότι έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια.

Μάλιστα, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν πως ο δράστης θα πρέπει να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο της φυλακής.

Με βάση τους ισχυρισμούς του 39χρονου, η υπεράσπιση ζητά να του αναγνωριστεί είτε ακαταλόγιστο ή μειωμένος καταλογισμός.

Κατά την προσαγωγή του στο γραφείο της ανακρίτριας στην Ευελπίδων επικράτησε ένταση, καθώς είχαν συγκεντρωθεί μέλη γυναικείων οργανώσεων που προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Οι συγκεντρωμένοι αντέδρασαν όταν τους εμποδίστηκε η είσοδος, πετώντας προς τους αστυνομικούς μπουκάλια και καφέδες.

#γυναικοκτονία #άγιοι_Ανάργυροι #ΕΛΑΣ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Keywords
Αναζητήσεις
agioi-anargyroi--gynaikoktonia-profylakisteos-o-39chronos--ti-ypostirixe.htm
Τυχαία Θέματα