Επιστρέφει στα δημόσιά καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ θα αναλάβει ξανά τα δημόσια καθήκοντά του την επόμενη εβδομάδα μετά τη θεραπεία που υποβλήθηκε για καρκίνο, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Βρετανός βασιλιάς έκανε ένα διάλειμμα από τις δημόσιες εμφανίσεις πριν από σχεδόν τρεις μήνες για να επικεντρωθεί στη θεραπεία του για έναν άγνωστο τύπο καρκίνου.

Το Παλάτι είπε ότι ο Κάρολος θα πραγματοποιήσει δημόσια επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας καρκίνου την Τρίτη, στην πρώτη από τις πολλές εμφανίσεις που θα κάνει τις επόμενες εβδομάδες.

Μία από τις πρώτες σημαντικές υποχρεώσεις

του θα είναι να φιλοξενήσει τον αυτοκράτορα και την αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας τον Ιούνιο.

Το παλάτι δεν παρείχε ενημέρωση για την υγεία ή τη θεραπεία του βασιλιά, αν και λέει ότι «η ιατρική ομάδα είναι πολύ ενθαρρυμένη από την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και παραμένει θετική για τη συνεχιζόμενη ανάρρωση του βασιλιά».

Ο Κάρολος συνέχισε τα δημόσιά του καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης των κυβερνητικών εγγράφων και της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ μετά την αποκάλυψη της διάγνωσής του στις 5 Φεβρουαρίου.

Η επιστροφή του Καρόλου θα ανακουφίσει την πίεση σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά την απουσία του βασιλιά, σε συνδυασμό με εκείνη της πριγκίπισσας της Ουαλίας, επίσης λόγω ασθένειας, που υπογράμμισαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια αποδυναμωμένη μοναρχία, επισημαίνει το CNBC.

Εν μέσω της δέσμευσης του βασιλιά να περικόψει τα έξοδα και της απόφασης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ - ευρύτερα γνωστών ως Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν - να αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα, υπάρχουν απλώς λιγότερα μέλη της οικογένειας διαθέσιμα για να πραγματοποιήσουν τον ατελείωτο κύκλο των εθιμοτυπικών υποχρεώσεων που συνθέτουν τη ζωή ενός σύγχρονου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

#ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΑΡΟΛΟΣ #Βρετανία #ΚΑΡΚΙΝΟΣ #ΚΑΡΟΛΟΣ_Γ' #Μπάκιγχαμ
Keywords
Αναζητήσεις
epistrefei-sta-dimosia-kathikonta-tou-o-vasilias-karolos.htm
Τυχαία Θέματα