Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Νετανιάχου- Υπέστη αφυδάτωση

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, πήρε την Κυριακή (16/7) εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού οι καρδιολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του την νύχτα δεν έδειξαν ανωμαλίες.

Ο 73χρονος Νετανιάχου διακομίστηκε στο νοσοκομείο κοντά στην ιδιωτική του κατοικία στην παραλιακή πόλη Καισάρεια το απόγευμα του Σαββάτου μετά από παράπονα για ζαλάδα και κρατήθηκε όλη τη νύχτα για παρακολούθηση, ανέφερε το γραφείο του.

Σε μια βιντεοσκοπημένη δήλωση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο, ο μακροβιότερος ηγέτης του Ισραήλ φαινόταν να

είναι σε καλή διάθεση. Είπε ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν περάσει μια μέρα στη Θάλασσα της Γαλιλαίας την Παρασκευή «στον ήλιο, χωρίς καπέλο, χωρίς νερό: δεν είναι καλή ιδέα». Το Ισραήλ βρίσκεται στη μέση ενός καλοκαιρινού καύσωνα.

Το ιατρικό κέντρο Sheba επιβεβαίωσε την αρχική του διάγνωση αφυδάτωσης την Κυριακή και είπε ότι, ενώ η καρδιά του Νετανιάχου ήταν σε «άριστη κατάσταση», μια συσκευή παρακολούθησης της καρδιάς είχε εμφυτευθεί «για λόγους παρακολούθησης ρουτίνας».

Η εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Κυριακής αναβλήθηκε για τη Δευτέρα ως αποτέλεσμα της εισαγωγής του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο.

Ο Νετανιάχου θεωρείται γενικά καλά στην υγεία του, αν και εισήχθη για λίγο στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της προσευχής για το Γιομ Κιπούρ.

Το 2010, το γραφείο του πρωθυπουργού δημοσίευσε ένα πρωτόκολλο που απαιτούσε ετήσιες δημόσιες εκθέσεις για την υγεία του εκάστοτε ηγέτη, αλλά το προσωπικό του Νετανιάχου δεν έχει δημοσιεύσει κάποια από το 2016.

ΝετανιαχουαφυδάτωσηΙσραήλΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Keywords
Αναζητήσεις
exitirio-apo-to-nosokomeio-pire-o-netaniachou--ypesti-afydatosi.htm
Τυχαία Θέματα