Ο Άδωνις προτιμά Κασσελάκη από Ανδρουλάκη- «Κανένα θέμα» με Ασημακοπούλου

11:55 5/3/2024 - Πηγή: Reporter

Νέα δημοσκόπηση της Pulse έδειξε ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να προηγείται μάλιστα κατά μία μονάδα του Νίκου Ανδρουλάκη στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία.

Στην ανάλυση της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, έγινε σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ

πήρε κάποιους πόντους μέσα από το συνέδριό του, αλλά χωρίς μεγάλη δυναμική.

Έπιασε, όμως, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και αυξάνει το ενδιαφέρον ενόψει ευρωεκλογών. Κληθείς να σχολιάσει τα παραπάνω στα Παραπολιτικά το πρωί της Τρίτης (5/3) ο υπουργός Υγείας Άδωνος Γεωργιάδης είπε:

«Είχα διαβλέψει ότι ο κ. Κασσελάκης δεν πρέπει να θεωρείται ξεγραμμένος και προσωπικά θεωρώ ότι μεταξύ των δύο νικητής θα βγει ο Κασσελάκης. Πιστεύω ότι ο Κασσελάκης ως πρόσωπο επειδή είναι πιο λαμπερός και πιο μοντέρνος και πιο φωτεινός θα τραβήξει περισσότερες ψήφους. Δεν μπορεί να κάνει μεγάλη εμφάνιση γιατί δεν είναι πολιτικός, δεν έχει πολιτικό βάρος αλλά ως πρόσωπο «πουλάει» περισσότερο από έναν γκρίζο και άχρωμο Ανδρουλάκη».

Για το άλλο μεγάλο θέμα της επικαιρότητας, την υπόθεση της κας Ασημακοπούλου με τα emails ο κ. Γεωργιάδης δεν "βλέπει" κάποιο θέμα:

«Δέχομαι απολύτως τις εξηγήσεις της κας Ασημακοπούλου, δεν το θεωρώ καθόλου μεγάλο θέμα. Όλοι οι βουλευτές που ξέρω στην πολιτική μας διαδρομή έχουμε χρησιμοποιήσει λίστες και έχουμε στείλει mail όποιος βουλευτής λεει ότι δεν το έχει κάνει είναι ψεύτης. Δεν ξέρω πως το είχε κάνει ακριβώς αφού λεει ότι τα είχε νομίμως στην κατοχή της καλά έκανε. Δεν το θεωρώ σπουδαίο έγκλημα και να έχει πάρει τα mail και να τα έχει στείλει, δεν το θεωρώ σπουδαίο. Είναι κάτι που το έχουμε κάνει όλοι οι βουλευτές κατά καιρούς προφανώς η νομοθεσία έχει γίνει πιο αυστηρή μετά το GDPR και πρέπει να το τηρούμε λάθη μπορεί να γίνουν απ’ όλους μας».

#Άδωνις_Γεωργιάδης #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #Ανδρουλάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άδωνις, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη- Κανένα, Ασημακοπούλου,adonis, kasselaki, androulaki- kanena, asimakopoulou