Οι πύραυλοι του Ιράν... κατέρριψαν το Bitcoin

Πτώση που άγγιξε ακόμα και κατά 8,4% κατέρριψε το Bitcoin λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones πυραύλους.

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή βγαίνει εκτός ελέγχου και η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι η πρωτη που καταγράφει αντιδράσεις.

Η τιμή του κρυπτονομίσματος μειώθηκε από περίπου 67.000 δολάρια σε 61.625 δολάρια, χάνοντας πάνω από 130 εκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση αγοράς μέσα σε λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Το sell-off επηρεάζει

και άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το Ether που είχε πτώση 9,81% στα 2.927 δολάρια, αλλά και το Σολάνα που βυθίστηκε κατά 15,96% στα 129 $.

Σύμφωνα με στοιχεία του CoinMarketCap, η παγκόσμια κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων μειώθηκε κατά 8,19% στα 2,23 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως οι αναταράξεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ενδεικτικές του τι θα συμβεί στα χρηματιστήρια αλλά και στην αγορά πετρελαίου τη Δευτέρα (15/4), εφόσον φυσικά δεν έχει υπάρξει μέχρι τότε εκτόνωση της έντασης στη Μέση Ανατολή.

#Bitcoin #κρυπτονομίσματα #Ιράν #Ισραήλ
Keywords
Αναζητήσεις
oi-pyravloi-tou-iran-katerripsan-to-bitcoin.htm
Τυχαία Θέματα