Ουκρανία: Οποιαδήποτε απόπειρα σύνδεσης είναι απολύτως αβάσιμη

Με μια εκτενή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο προεδρικός σύμβουλος της Ουκρανίας, Μιχαήλ Ποντόλιακ, επιβεβαίωσε ότι το Κίεβο δεν είχε καμία σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus Concert Hall, δηλώνοντας ότι «κάθε προσπάθεια συσχέτισης της Ουκρανίας με την επίθεση είναι εντελώς αβάσιμη».

«Η Ουκρανία δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό το περιστατικό. Η Ουκρανία έχει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία και θα λύσει το πρόβλημα της επιθετικότητας της Ρωσίας (επιθετικότητα,

παρεμπιπτόντως, με σκόπιμη τρομοκρατική συνιστώσα) στο πεδίο της μάχης. Οι εκδοχές των ρωσικών ειδικών υπηρεσιών σχετικά με την Ουκρανία είναι απολύτως αβάσιμες και παράλογες» ανέφερε μεταξύ άλλων.

{https://twitter.com/Podolyak_M/status/1771485323635085526}

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας σε δήλωσή της νωρίτερα, αναφέρθηκε σε ουκρανικές «επαφές» των υπόπτων για το μακελείο στον συναυλιακό χώρο.

«Ως αποτέλεσμα των ενεργειών των ειδικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, συνελήφθησαν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων 4 τρομοκράτες που συμμετείχαν άμεσα στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall. Μετά τη διάπραξη της τρομοκρατικής επίθεσης, οι εγκληματίες σκόπευαν να περάσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και είχαν σχετικές επαφές από την ουκρανική πλευρά. Η έρευνα για την τρομοκρατική επίθεση συνεχίζεται».

#Ουκρανία #Μόσχα #ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ_ΕΠΙΘΕΣΗ #ISISK
Keywords
Αναζητήσεις
oukrania-opoiadipote-apopeira-syndesis-einai-apolytos-avasimi.htm
Τυχαία Θέματα
Ουκρανία, Οποιαδήποτε,oukrania, opoiadipote