Ανάσταση στα βόρεια της Αττικής

Το αναστάσιμο μήνυμα μεταδόθηκε με πυροτεχνήματα και ανταλλαγές θερμών ευχών απ’ άκρη σε άκρη στη χώρα και, φυσικά, σε όλο τον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Μια σύντομη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Δήμων και δημάρχων της περιοχής μας δίνει μια πρώτη μικρή γεύση για το πώς εορτάστηκε η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας στην περιοχή μας.

Αγία Παρασκευή

Στο μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης σημειώνει:

«Χριστός Ανέστη!

Εύχομαι ολόψυχα,

το μήνυμα της Ανάστασης να γίνει δύναμη αγάπης, ελπίδας, αλληλεγγυης και το Άγιο Φως να φέρει σε όλους υγεία, ευημερία και ανάταση ψυχής.

Χρόνια πολλά σε όλους!».

Κηφισιά

Στην παραλαβή του Αγίου Φωτός αναφέρεται η ανάρτηση του δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά στον προσωπικό λογαριασμό του, όπου διαβάζουμε:

«Μόλις παραλάβαμε το Άγιο Φως! Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους. Πολλές ευχές για υγεία και αγάπη!».

Λυκόβρυση – Πεύκη

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης το πρωί του Μ. Σαββάτου, 4 Μαΐου 2024, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της Πρώτης Αναστάσεως. Πλήθος δημοτών βρέθηκαν επίσης στον Ιερό Ναό, όπου σε κλίμα κατάνυξης άκουσαν το τροπάριο «Ἀνάστα, ὁ Θεός», με το οποίο η Εκκλησία μας υποδέχεται την Πρώτη Ανάσταση του Κυρίου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε σχετικά: «Σήμερα παρακολουθήσαμε από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Ανάστασης! Η Ανάσταση του Κυρίου σας δώσει σε όλους μας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας!».

Μεταμόρφωση

Ένα βίντεο από τα πυροτεχνήματα το βράδυ της Αναστάσεως φιλοξενείται στη σελίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης στο FB, συνοδευμόμενο με την ευχή «Χριστός Ανέστη!».

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας

Παπάγος – Χολαργός

Με μια οικογενειακή φωτό το βράδυ της Ανάστασης συνοδεύει τις ευχές του «Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά και ευλογημένα!» ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB.

Φιλοθέη – Ψυχικό

Τις ευχές του «Χριστός Ανέστη! Υγεία, Ευλογία και Ευτυχία για εσάς και τις οικογένειες σας!» στέλνει, μέσω των social media και ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος.

The post Ανάσταση στα βόρεια της Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανάσταση, Αττικής,anastasi, attikis