Με λατρευτική κατάνυξη η εορτή της Αγίας Ματρώνας στον ομώνυμο ναό στη Νέα Ερυθραία

Με την προσήκουσα εκκλησιαστική τάξη και με λατρευτική κατάνυξη εορτάζεται η εορτή της Αγίας Ματρώνας, στον ομώνυμο ναό στη Νέα Ερυθραία.

Χθες (19/10) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου Λουκά του ιατρού από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος. Στην υποδοχή προέστη ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού & Μαραρθώνος Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από δεκάδες ιερείς της Μητροπόλεως.

Εν συνεχεία τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του σεβασβιώτατου μητροπολίτη Κυρίλλου καθώς και η λιτάνευση της ιεράς εικόνας παρουσία

της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, του δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, της αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Κουρή, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του διοικητή του Ογκολογικού Νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι» Θεοδώρου Τσουρούλα.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ναού απένειμε τιμητική πλακέτα στον Θεόδωρο Τσουρούλα «για την πολυετή προσφορά του στην ενορία».

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

The post Με λατρευτική κατάνυξη η εορτή της Αγίας Ματρώνας στον ομώνυμο ναό στη Νέα Ερυθραία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα