Συνάντηση της παράταξης Αγαπάμε το Χαλάνδρι με τον γ.γ. Υποδομών

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Υποδομών, του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών Δρ Κωνσταντίνο Μαγουλά είχε η δημοτική παράταξη Αγαπάμε το Χαλάνδρι, με τον οποίο έχει αναπτύξει στενή συνεργασία για μια ασφαλή και λειτουργική πόλη. Στη συνάντηση, εκτός από την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγαπάμε το Χαλάνδρι Κρίστη Αγαπητού, παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Τσιαμπάς και ο Τομεάρχης Έργων Πόλης και Υποδομών Μανώλης Δωρής,

Όπως αναφέρεται

σε σχετική ανακοίνωση, αφορμή της συνάντησης υπήρξε η δημιουργία πεζογέφυρας που πρόκειται να κατασκευαστεί στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Νοσοκομείου «Υγεία», η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο εκπόνησης μελέτης και έγκρισης χρονοδιαγράμματος, με προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης την 27η Δεκέμβριου 2024.

Παράλληλα, τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, την ενίσχυση των υποδομών της πόλης, για την εύρυθμη λειτουργία και τη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου. Επιπλέον συζητήθηκε, η δυνατότητα υλοποίησης της επέκτασης της νέα Γραμμής 4 προς τα βόρεια προάστια, όπου θα καλύψει τη Λεωφόρο Κηφισίας μέχρι το «δαχτυλίδι» στην Αττική Οδό, το τμήμα που παρουσιάζει και το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο καθημερινά.

Τέλος, τέθηκε στον γ.γ. η δημιουργία νέων σταθμών κατά μήκος της Λεωφόρου Κηφισίας και του Χαλανδρίου, εξαιρετικά σημαντική και απαραίτητη προσθήκη για την περαιτέρω αποσυμφόρηση των οδικών αξόνων της πόλης μας.

The post Συνάντηση της παράταξης Αγαπάμε το Χαλάνδρι με τον γ.γ. Υποδομών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα