Ξεκινά ο 4ος κύκλος προγράμματος «ΖΟΟΜ &…. Στοπ στο Κάπνισμα!» από το Κ.Π. «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς

Συνεχίζεται το πρόγραμμα συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς με το εργαστήριο Προληπτικής Καρδιολογίας της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ (Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος) και την Ειδική Ακαδημαϊκή Μονάδα Μελέτης Καπνισματικής Συμπεριφοράς του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για ένα ψυχοκεκπαιδευτικό πρόγραμμα  που, μέσω ψυχολογικής υποστήριξης θα ενισχύει τους συμμετέχοντες

στην απόφαση τους να κόψουν το κάπνισμα και θα τους παρέχει την βοήθεια που χρειάζονται προκειμένου να διατηρήσουν την διακοπή καπνίσματος μακροπρόθεσμα.

Ο νέος κύκλος του προγράμματος ξεκινά τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00-20:30, ενώ οι επόμενες συναντήσεις της ομάδας  θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά, με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, μέχρι τις 27 Μαρτίου 2024 (https://forms.gle/pL4GFrXWmeEb9FER7).

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε ενήλικες καπνιστές και ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων που προβλέπεται για την ομάδα είναι 14 άτομα. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση του Κ.Π. «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς:

Η αναλυτική ανακοίνωση του Κ.Π. «Προνόη» Δήμου ΚηφισιάςΛήψη

The post Ξεκινά ο 4ος κύκλος προγράμματος «ΖΟΟΜ &…. Στοπ στο Κάπνισμα!» από το Κ.Π. «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκινά, 4ος, ΖΟΟΜ …, Στοπ, Κάπνισμα, Κ Π, Προνόη Δήμου Κηφισιάς,xekina, 4os, zoom …, stop, kapnisma, k p, pronoi dimou kifisias