«Αν δεν συνεννοηθούμε όταν έρθει η επόμενη κρίση θα είναι κρίση απαξίωσης της χώρας»-Α.Παπαγιαννίδης

Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας αλλάζει τα πάντα στον κόσμο…Αποκαλύπτει τις αδυναμίες του κόσμου που φεύγει και η αποκάλυψη αφορά κυρίως στην Ευρώπη που μοιάζει σαστισμένη…Μαζί της και η Ελλάδα οι πολίτες της οποίας είχαν την πίστη ότι το «ευρωπαϊκό σπίτι παρέχει μια στέγη που προστατεύει…Αυτό ισχύει όταν τα πράγματα πάνε καλά…Όταν πάνε άσχημα ισχύει το «όλα τα κράτη είναι ίσα αλλά κάποια είναι περισσότερο»!

Ο δημοσιογράφος και δικηγόρος Αντώνης Παπαγιαννίδης σε μια ψύχραιμη και γι΄  αυτό εξαιρετική ανάλυση των γεγονότων

,εκτός και εντός συνόρων.

Μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό ο κ.Παπαγιαννίδης τονίζει ότι πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής πρέπει να αποφασίσουν να συνεννοηθούν, γιατί «η επόμενη κρίση που θα προκύψει, θα είναι κρίση απαξίωσης της χώρας, αν δεν υπάρξει συνεννόηση». Καλεί τους ίδιους πρωταγωνιστές να «ξεκαβαλήσουν το καλάμι» και να αφήσουν στην άκρη τον πολιτικό λόγο «της ατάκας». Ατάκας που επιδιώκουν να είναι όσο το δυνατόν πιο προσβλητική για τον αντίπαλο. Επισημαίνει ότι πολύ εύκολα ο ένας κατηγορεί τον άλλον για προδοσία.

Μας υπενθυμίζει ορθώς ότι τους πολιτικούς που κριτικάρουμε ή παραπονιόμαστε ,εμείς τους ψηφίζουμε.

Βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας ,όπως λέει ο πρωθυπουργός; «Είναι μάλλον υπερφίαλο να υποστηρίζεις στην αρχή μιας τέτοιας κατάστασης, ότι είσαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας», λέει ο κ.Παπαγιαννίδης που αναδεικνύει και την δυτική υποκρισία όταν επικαλείται την υπεράσπιση αξιών και ελευθεριών. Επισημαίνει ότι η Δύση δεν δείχνει αυτές τις ευαισθησίες σε συνεργασίες της με χώρες όπως η Σαουδική Αραβία ή το Αζερμπαϊτζάν.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post «Αν δεν συνεννοηθούμε όταν έρθει η επόμενη κρίση θα είναι κρίση απαξίωσης της χώρας»-Α.Παπαγιαννίδης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα