Καθέλκυση της πρώτης φρεγάτας στη Γαλλία με το μυαλό στις…καθελκύσεις ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο

Έχοντας ένα μεγάλο πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας θα βρεθεί αύριο στη Λοριάν της Γαλλίας για την πρώτη ευχάριστη στιγμή της δεύτερης θητείας του στο ΥΠΕΘΑ. Αναφερόμαστε στην καθέλκυση της πρώτης φρεγάτας Belharra με το όνομα ΚΙΜΩΝ.Προσπερνάμε την απόλυτη μικροπρέπεια να μην προσκληθούν όσοι έκλεισαν τη συμφωνία , γιατί φαίνεται κάποιοι στη Μεσογείων είναι ακόμη
πολύ στεναχωρημένοι που δεν μας φόρτωσαν τις αμερικανικές αλουμινότρατες.Ο κ. Δένδιας δεν θα απολαύσει την καθέλκυση , γιατί γνωρίζει καλά τι έχει συμβεί στο Στεφανοβίκειο κι έχει και εκτίμηση ζημιών, υποθέτουμε όχι από το ΓΕΕΘΑ το οποίο ακόμη προσπαθεί να διαχειριστεί την καταστροφή επικοινωνιακά . Δεν γνωρίζουμε αν μετά από την καθέλκυση της φρεγάτας ο ΥΕΘΑ θα ασχοληθεί με τις καθελκύσεις…ελικοπτέρων… Κάποιος επιτέλους πρέπει να ασχοληθεί και να ανακοινώσει στους Έλληνες φορολογούμενους τι έχει συμβεί .

The post Καθέλκυση της πρώτης φρεγάτας στη Γαλλία με το μυαλό στις…καθελκύσεις ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθέλκυση, Γαλλία, …καθελκύσεις, Στεφανοβίκειο,kathelkysi, gallia, …kathelkyseis, stefanovikeio