Αμερικανίδα ρεπόρτερ έμαθε ότι έχει καρκίνο από τηλεθεάτρια που παρατήρησε το λαιμό της. Η ανάρτηση στο Twitter που έγινε διάσημη

Μία αμερικανίδα ρεπόρτερ ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο, χάρη σε email που της έστειλε μία παρατηρητική τηλεθεάτρια.

Η Βικτόρια Πράις, ερευνήτρια και ρεπόρτερ στο κανάλι WFLA στην Τάμπα της Φλόριντα ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου του θυρεοειδή της, αλλά και μερικών λεμφαδένων.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον προηγούμενο μήνα έλαβε στο mail της ένα μήνυμα

από μία ανήσυχη τηλεθεάτρια. Το μήνυμα όπως το δημοσίευσε στο Twitter έλεγε το εξής:

«Γεια, μόλις σε είδα στο δελτίο ειδήσεων. Με ανησύχησε το εξόγκωμα στο λαιμό σου. Σε παρακαλώ τσέκαρε το θυροειδή σου. Μου θυμίζει το δικό μου λαιμό. Στην περίπτωσή μου, αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος. Να προσέχεις τον εαυτό σου.»

Όπως παραδέχθηκε η Πράις στην ανάρτησή της, ο μεγάλος φόρτος εργασίας εξαιτίας των απανωτών υγειονομικών εξελίξεων και της πανδημίας, δεν της είχαν αφήσει χρόνο να ασχοληθεί με τη δική της υγεία. Το μήνυμα όμως τη θορύβησε και έσπευσε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως αποδείχθηκε, και στη δική της περίπτωση, το εξόγκωμα ήταν καρκίνος. Μάλιστα, είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται, όμως καθώς ο γιατρός της Πράις είναι αισιόδοξος ότι τον πρόλαβαν νωρίς και δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε παραπάνω επεμβάσεις.

Η δημοσιογράφος ευχαρίστησε την άγνωστη γυναίκα και ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι πρόκειται να υποβληθεί στην επέμβαση το πρωί της Δευτέρας. Το tweet συγκέντρωσε περισσότερα από 19 χιλιάδες like και έγινε viral.

A bit of ~personal news~ to share.

Turns out, I have cancer. And I owe it to one of our wonderful @WFLA viewers for bringing it to my attention.

I’ll be off work for a bit after tomorrow, but I’ll see y’all soon pic.twitter.com/UMsoj2SjtM

victoria price (@WFLAVictoria) July 23, 2020

αρχική εικόνα: Twitter

Ο Έλληνας δημοσιογράφος που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της Μικρασιατικής Εκστρατείας, των Βαλκανικών και των δύο Παγκοσμίων Πολέμων. Ο Κώστας Φαλτάιτς που έκανε γνωστό τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη«Ελένη». Η ταινία που αναζωπύρωσε τα εμφύλια πάθη. Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από τα γυρίσματα που τελικά έγιναν στην Ισπανία, ενώ η προβολή σημαδεύτηκε από επεισόδια

The post Αμερικανίδα ρεπόρτερ έμαθε ότι έχει καρκίνο από τηλεθεάτρια που παρατήρησε το λαιμό της. Η ανάρτηση στο Twitter που έγινε διάσημη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμερικανίδα, Twitter,amerikanida, Twitter