Γιώργος Νίκας: Σε πλειστηριασμό μεζονέτα στην Τήνο

Το δεύτερο ακίνητο που κληρονόμησε από τον εκλιπόντα Παναγιώτη Νίκα κινδυνεύει να χάσει ο γιος του Γιώργος Νίκας, καθώς στις 23 Μαΐου έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί μια μεζονέτα στην Τήνο, με τιμή πρώτης προσφοράς 458.000 ευρώ και επισπεύδουσα την Intrum.

Αφού έχασε το διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου, αυτός ο πλειστηριασμός στρέφεται

κατά του Γεώργιου Νίκα, υπό την ιδιότητά του ως νομίμου εξ αδιαθέτου κληρονόμου σε ποσοστό ¾ εξ αδιαιρέτου επ’ ωφελεία του ευεργετήματος της απογραφής του εγγυητή και ήδη αποβιώσαντα, Παναγιώτη Νίκα και της Μαρίας Δουκάκη του Ιωάννη και της Τατιάνας, υπό την ιδιότητά της ως νόμιμης εξ αδιαθέτου κληρονόμου σε ποσοστό ½ εξ αδιαιρέτου επ’ ωφελεία του ευεργετήματος της απογραφής του εγγυητή και ήδη αποβιώσαντα, Παναγιώτη Νίκα.

Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στην χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4063,65 τ.μ..

Η μεζονέτα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση (600 μέτρα) από τον οικισμό Κιόνια και επίσης κοντά στην πόλη της Τήνου.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η θέση του οικοπέδου προσφέρει μοναδική θέα της θάλασσα και των γύρω νησιών και όταν ο καιρός το επιτρέπει διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος) και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος , Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

Περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδό 111,51 τ.μ. που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

Στην ίδια στάθμη υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 19,92 τ.μ. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια , μπάνιο και τη σκάλα καθόδου.

Στην αποκλειστική χρήση της οριζόντιας ιδιοκτησίας υπάρχει δεξαμενή νερού εμβαδού 13,96 τ.μ.

Ο σκελετός του κτιρίου είναι κατασκευασμένος από οπλισμένο σκυρόδεμα και οι τοίχοι πλήρωσης από λιθοδομή, ενώ εξωτερικά κρίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Νίκας: Το american dream, ο κίνδυνος της φυλακής, οι πλειστηριασμοί, ο online τζόγος και το snob στυλ στο Lolita’s

Πόρτο Χέλι: Ποιοι επενδύουν στο «Μονακό της Ελλάδας» – Ποιοι διαθέτουν ακίνητα

Orilina Properties: Ιδιωτικό συμφωνητικό για την πώληση μεζονέτας στο «Marina Residences by Kengo Kuma»

Keywords
Αναζητήσεις
giorgos-nikas-se-pleistiriasmo-mezoneta-stin-tino.htm
Τυχαία Θέματα