Θεοδωρικάκος κατά Κασσελάκη: Ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ από τα μαλλιά του πιάνεται

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του όσον αφορά το θέμα των Σπαρτιατών, κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι «ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα μαλλιά του πιάνεται».

Ο κ. Θεοδωρικάκος, απαντώντας σε ανάρτηση του κ. Κασσελάκη στο Χ, που ζήτησε τη διαγραφή του, σημείωσε:

«Ενοχλημένος προφανώς από την κριτική που έκανα ότι εκπροσωπεί

έναν απολιτίκ λαϊκισμό και δεν γνωρίζει βασικά πράγματα στη χώρα, διαστρεβλώνει αυτά που είπα: Είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού. Ο ξάδερφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών».

Στο ίδιο πλαίσιο ο βουλευτής και πρώην υπουργός κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθεί ποιος δεν έβρισκε αίθουσα για να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής για πέντε χρονια, ποιος δεν ψήφισε την τροπολογία με την οποία έκλεινε ο δρόμος στη Χρυσή Αυγή και ποιος δεν κατέθεσε υπομνήματα για την ακύρωση του κόμματος των Σπαρτιατών.

«Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του, το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά κι ας σταματήσει τις επιθέσεις και τα ψέματα στη ΝΔ. Την παράταξη που με πράξεις ενώνει τους Ελληνες και προστατεύει την Δημοκρατία από εγκληματικές οργανώσεις», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Συρεγγέλα: Να δίνουμε το παράδειγμα στους πολίτες ώστε να κατευθύνονται προς στα δημοκρατικά κόμματα

Έλενα Ακρίτα εναντίον Βασίλη Κασσελάκη: Όχι, δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτατιών

Κασσελάκης: Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου

Keywords
Τυχαία Θέματα