Είναι καλή ιδέα να φλερτάρεις τον κολλητό σου;

Αν δεχτούμε πως υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας τότε έρχεται η ίδια η ζωή και τα κάνει άνω κάτω και ξυπνάμε μία μέρα και συνειδητοποιούμε πως είμαστε ερωτευμένοι με τον/την κολλητό/η μας. Κατά την προσωπική μου γνώμη από τη στιγμή που είναι δύο άτομα αντίθετων φύλων (και ίδιων μερικές φορές αλλά είναι άλλο story αυτό) υπάρχει το ενδεχόμενο να παιχτεί ερωτική φάση.

Αφού το συνειδητοποιήσετε οι σκέψεις είναι πολλές και περίεργες. Κατευθείαν ερωτήματα γεμίζουν το κεφάλι σας: «Να του/της το πω;», «Με βλέπει κι αυτός/ή το ίδιο;», «Κι αν τρομάξει και δε θέλει να κάνουμε

παρέα άλλο πια;».

Από τη στιγμή που ο ένας από τους δύο τουλάχιστον άρχισε να έχει ερωτικά συναισθήματα τότε αυτόματα έπαψε και η φιλία να υφίσταται. Η φιλία όπως την ξέρατε πριν! Δύο είναι οι επιλογές ή θα του το πείτε στα ίσια και όπου σας βγάλει ή που θα προσποιείστε αυτός/ή θα σας λέει για άλλες/ους, εσάς θα σας τρώει το σαράκι και τότε η σχέση σας θα χαλάσει από το φόβο της απόρριψης.

Το να βγαίνεις όμως με τον/την καλύτερο/η σας φίλο/η έχει και τα θετικά του. Ξέρεις ακριβώς τις συνήθειες του/της, τις προτιμήσεις, το πρόγραμμα, τα κουσούρια, τις αντιδράσεις και είναι πιο εύκολο να τον/την «χειριστείς». Από την άλλη όμως όταν ξέρεις τα πάντα για ένα άτομο δεν έχεις τίποτα να περιμένεις, δε μπορεί να σε εκπλήξει με κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα του/της και αν μη τι άλλο όλοι αγαπάμε εκείνη την πρώτη φάση γνωριμίας με κάποιον/α, όταν προσπαθείς να εξερευνήσεις το άγνωστο που πήγες κι ερωτεύτηκες.

The post Είναι καλή ιδέα να φλερτάρεις τον κολλητό σου; appeared first on foititakos.gr | Το μεγαλύτερο φοιτητικό blog, από το 2007!.

Keywords
Τυχαία Θέματα