H Blizzard καταρρίπτει της φήμες για το "Reign Of Terror" ως νέο Diablo

Πάει και αυτό το όνειρο.

Μετά από δύο μέρες χαράς, μάθαμε μέσω του Gamespot ότι η Blizzard ανακοίνωσε πως τα "Reign Of Terror" προϊόντα στο store του BlizzCon δεν κρύβουν κανένα μυστικό για μελλοντικό Diablo τίτλο.

Αν και θέλαμε πολύ να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, δυστυχώς η εταιρεία μας έκοψε τα φτερά, λέγοντας, "Αυτά

είναι ονόματα που χρησιμοποιούνται για μια νέα σειρά προϊόντων που θα είναι διαθέσιμα στο φετινό BlizzCon και σε καμία περίπτωση δεν κάνουν νύξεις για νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.".

Ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να μας απογοητεύσει τελείως, καθώς κατά τη διάρκεια του BlizzCon θα λάβει χώρα ένα πάνελ με όνομα "Diablo: What's Next", το οποίο μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι πράγματι θα δούμε κάποια μεγάλη ανακοίνωση για το παιχνίδι, αν και τα παρελκόμενα μάλλον θα παραμείνουν άγνωστα μέχρι να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Πάντως, ξέρουμε ήδη ότι το Netflix θα φέρει animation σειρά για το παιχνίδι, και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα, στις 2 Νοεμβρίου, όποτε και ξεκινά το BlizzCon και θα κυκλοφορήσει το Diablo: The Eternal Collection για το Nintendo Switch.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceH BlizzCon 2018 μυρίζει DiabloΈγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Rise of the Necromancer για το Diablo 3Θα ξεκινήσει σύντομα η beta του Necromancer για το Diablo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα