H Marvel επιβεβαιώνει τα "WandaVision" και "What If" για το Disney+

Λίγο ακόμα Marvel για όλους.

H Marvel ανακοίνωσε επίσημα ότι οι σειρές "WandaVision" και "What If" θα κυκλοφορήσουν στο Disney+.

Στο "WandaVision" θα δούμε τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany να επιστρέφουν στους κινηματογραφικούς τους χαρακτήρες από το MCU. Για την ύπαρξη της σειράς γνωρίζαμε εδώ και λίγους μήνες, όπως ότι μία

εκ των σεναριογράφων του"Captain Marvel", η Jac Schaeffer, ανέλαβε να εκτελέσει χρέη showrunner, να γράψει το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και να γίνει εκτελεστικός παραγωγός. Δεν δόθηκε ημερομηνία ή περίοδος κυκλοφορίας.

Με τους κινηματογραφικούς ήρωες του MCU θα δούμε επίσης το "Falcon and the Winter Soldier", στο οποίο αποκαλύφθηκε το λογότυπο του και μια σειρά με τον Loki. Οι σειρές της Marvel θα είναι άμεσα συνδεδεμένες και θα επηρεάζουν το κινηματογραφικό σύμπαν τής.

Όσο για το "What If", ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, επιβεβαίωσε την σειρά και έδωσε παραδείγματα ιστοριών που θα δούμε, όπως τι θα συνέβαινε αν η Peggy Carter γινόταν σούπερ στρατιώτης στην θέση του Steve Rogers ή αν πολεμούσε ο Steve Rogers με μια στολή σχεδιασμένη από τον Howard Stark.

Κάποια άλλα προγράμματα, όπως το "Marvel 616", είδαμε επίσης προχθές, παρόλα αυτά δεν υπήρξε επιβεβαίωση για την σειρά "Hawkeye", που φημολογείται ότι θα υπάρξει.

Το Disney+ θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ξεκινώντας από τις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου, με κόστος $6.99/μήνα ή $69.99/χρόνο. Στόχος της εταιρείας είναι η αποκλειστική προβολή όλου του υλικού της από το Disney+.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Ο Chris Evans αρνήθηκε αρχικά τον ρόλο του Captain America Κουστούμια των σειρών της Marvel σε δημοπρασία Η Disney θα διατηρήσει το "κατάλληλο για ενηλίκους" Marvel περιεχόμενο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα