Ligue 1: Μπαράζ η Μετς, νίκη για τη Λιόν

Κλερμόν – Λιόν 0-1: Νίκη για τους «Λιονέ»

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Μια καλή ευκαιρία άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Τσερκί να ελίσσεται ανάμεσα στην άμυνα με ευκολία και να φτάνει σε καλή θέση μπροστά από την εστία. Ωστόσο, η μπάλα χτυπά στο δεξί δοκάρι και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος για την Κλερμόν. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 14’ ο Άλαν Βιργκίνιους έκανε ένα καλό σουτ, αλλά ο Άντονι Λόπες έκανε μια υπέροχη απόκρουση. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι

βρήκαν το γκολ με τον Μανγκαλά να σκοράρει, αφού πήρε την ασίστ από τον Τσερκί, κάνοντας το 1-0. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο διαιτητής έληξε τον αγώνα με τους «Λιονέ» να παίρνουν άλλη μια νίκη πριν την τελευταία αγωνιστική.

Ρεν – Λανς 1-1: Ισοφαρίστηκε στα τελευταίο δεκάλεπτο

Στο πρώτο ημίχρονο η Λάνς βρήκε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Περέιρα Ντα Κόστα να κάνει ένα σουτ που πήγε προς το κέντρο της εστίας, αλλά ο Μανταντά το έβγαλε εύκολα. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα  και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι στο «μηδέν».

Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Άντζελο Φουλτζίνι πήρε μια σέντρα μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 στο 48′. Στο 81’ η Ρεν βρήκε την απάντηση και ισοφάρισε με τον Ιμπραήμ Σαλάχ. Το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Στρασβούργο-Μετς 2-1: Ανατροπή και μπαράζ για τη Μετς

Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση. Η Μετς πίεζε πολύ για να πετύχει κάποιο γκολ αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση απέναντι στους επιθετικούς της ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Μικαουτάτζε να «παίρνει κεφάλι» στο σκορ στο 54′. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ιοι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τον Εμέγκα και τον Αντρέι Σάντος να κάνουν το 2-1 (89′ και 90+1′), το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Η Μετς με αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει μάχη αποφυγής του υποβιβασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα