Survivor spoiler αποχώρηση 12-5: Ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος;

Survivor spoiler αποχώρηση 12-5: Πρώτη ασυλία είχαμε με Ελλάδα – Τουρκία στο Survivor. Μικτό αγώνισμα, έτσι θα πάμε και στο επόμενο. Σειρά έχει η 1η υποψηφιότητα από το συμβούλιο του νησιού. Ποιος βγαίνει στον τάκο απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Δεν είναι εύκολα τα Survivor spoiler. Είδατε τις τελευταίες μέρες τι έχει

γίνει. Κλείνει την κάνουλα ο Ατζούν, ανεβαίνει η τηλεθέαση είναι η αλήθεια. Ειδικά τώρα που το αγώνισμα είναι μικτό, ζόρισε το πράγμα. Αλλά θα πάμε με όσα μαθαίνουμε γύρω γύρω κι από τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων στο Survivor 2024.

Η πρώτη ασυλία με το Survivor να είναι Ελλάδα – Τουρκία επί της ουσίας έγινε. Το Sportime έδωσε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε σε Live μετάδοση. Αυτή τη φορά η εκτίμηση της Δανάης δεν έπεσε μέσα. Τι θα δούμε στο συμβούλιο του νησιού;

Survivor spoiler αποχώρηση 12-5: Αυτός ο 1ος υποψήφιος;

Μεγάλο ντέρμπι ήταν η 1η ασυλία. Οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν τελικά και οι Διάσημοι θα πάνε στο συμβούλιο για να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι μπλε είναι ασφαλείς.

Στη διαδικασία του Flag Race πήρε το ματς η μπλε ομάδα. Με το σκορ στο 10-10, η Δαλάκα κέρδισε την Σταυρούλα και ο Γκιουλέκας έχασε από τον Φάνη. Στον κρίσιμο πόντο όμως, ο Φάνης κέρδισε την Δαλάκα!

Μεγάλο το δίλημμα στην κόκκινη ομάδα. Χριστόφορος Ταξίδης ή Δώρα Νικολή; Και οι δύο ήταν κακοί στο παιχνίδι. Όπως και ο Γιώργος Π. δηλαδή, αλλά δεν θα είναι υποψήφιος.

Μάλλον η Δώρα Νικολή θα είναι αυτή που θα βγει στον τάκο όμως…

Επιβεβαίωση για την πρόβλεψή μας!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ!

Η Δώρα Νικολή είναι η 1η μονομάχος και υποψήφια προς αποχώρηση!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα