Άντερλεχτ – Γκενκ 2-1: Νίκη και τώρα ματς τίτλου με την Κλαμπ Μπριζ (highlights)

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο η Άντερλεχτ κατάφερε να επικρατήσει της Γκενκ με 2-1 και να περιμένει πλέον την ερχόμενη αγωνιστική την Κλαμπ Μπριζ στο Λόττο Παρκ για τον αγώνα τίτλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 44′ που σκόραρε με υπέροχο πλασέ ο Βερσχάερεν, είχε τέσσερις ευκαιρίες για γκολ, ενώ αμυντικά δεν υπήρξε καμία απειλή για την εστία του Σμάιχελ.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν ακριβώς

το ίδιο, με τους παίκτες της Άντερλεχτ είχαν τον απόλυτο έλεγχο και τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, μεγαλύτερη όλων το υπέροχο πλασέ του Στρόεκενς που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους με τον Ντόλμπεργκ στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα… σβήσει μέχρι τέλος του, ένας λάθος υπολογισμός του Ντεμπάστ, σε σέντρα του Μπα έδωσε την ευκαιρία στον Τόλου να σκοράρει και να μειώσει και να βάλει και πάλι την Γκενκ στο παιχνίδι. Το γκολ φάνηκε να προβληματίζει την Άντερλεχτ που έχασε το καθαρό μυαλό που είχε με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να βρίσκονται συνεχώς μέσα στην περιοχή του Σμάιχελ.

Η άμυνα της Άντερλεχτ προσπαθούσε να αποκρούσει τις επιθέσεις της Γκενκ η οποία έδειχνε ξεκάθαρη διάθεση να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα