Αταλάντα-Φιορεντίνα 4-1: Πρόκριση με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! (highlights)

H Φιορεντίνα μπήκε με μεγαλύτερη επιθετικότητα στο παιχνίδι και είχε δύο γρήγορες τελικές προσπάθειες, με το σουτ του Γκονζάλες στο 4ο λεπτό που μπλόκαρε ο Καρνεσέκι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπελότι μέσα από την περιοχή στο 7ο λεπτό. Στην αμέσως επόμενη φάση οι “μπεργκαμάσκι” ευτύχησαν να προηγηθούν, με τον Ολλλανδό Κοπμάινερς, ενώ πέντε λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο γκολ με υπέροχο σουτ του Σκαμάκα, αλλά είχε προηγηθεί φάουλ του Κοπμάινερς στον Μπελτράν και το γκολ

ακυρώθηκε.

Στο 53ο λεπτό οι ισορροπίες άλλαξαν με την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μιλένκοβιτς για φάουλ στον Σκαμάκα, αλλά παρά την εξέλιξη αυτή οι βιόλα ισοφάρισαν στο 68ο λεπτό με τον Μαρτίνες-Κουάτρα. Στο 75ο λεπτό ο Σκαμάκα έγραψε το 2-1, για να έρθουν δύο τέρματα από Λούκμαν και Πάσαλιτς στο τέλος για το τελικό 4-1.

Η Αταλάντα, εξασφάλισε έτσι την πρώτη της παρουσία στον τελικό του Coppa Italia από τότε που έχασε από τη Γιουβέντους πριν από τρία χρόνια, ενώ να θυμίσουμε ότι έχει κατακτήσει το 1963 το μοναδικό της τρόπαιο στο κύπελλο Ιταλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα