Χόρνερ: “Μας βοήθησαν οι αλλαγές κανονισμών”

Ο επικεφαλής της ομάδας συμπλήρωσε πως ένα άλλο σημαντικό στοιχείο ήταν οι κινητήρες της Honda, οι οποίοι προορίζονταν για το 2022 και χρησιμοποιήθηκαν τη φετινή σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Χόρνερ δήλωσε: “Στην αρχή πιστεύαμε πως οι κανονισμοί θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε εμάς. Μας βοήθησε το γεγονός πως αρκετά κομμάτια στο μονοθέσιο παρέμειναν ίδια με πέρυσι. Μπορέσαμε να κατανοήσουμε τα προβλήματά μας και να τα λύσουμε. Αυτό ήταν το σημείο κλειδί στους πρώτους έξι μήνες της φετινής σεζόν. Τα παραπάνω σε συνδυασμό

με το γεγονός πως η Honda έφερε φέτος τον κινητήρα που προόριζε για το 2022 ξεκλείδωσε νέα απόδοση στο μονοθέσιό μας”.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Red Bull συμπλήρωσε: “Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε 6 αγώνες, τους περισσότερους από όσους κερδίσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό κάνει το πρωτάθλημα εντυπωσιακό για όλους. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε υποστηρικτικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Κερδίζαμε αγώνες αλλά δεν το κάναμε συστηματικά. Τώρα όμως μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε ένα σασί που λειτουργεί παντού καλά, έναν πολύ δυνατό κινητήρα και έναν οδηγό που οδηγεί καλύτερα από ποτέ. Πρέπει τώρα να κάνουμε ένα καλύτερο δεύτερο μισό στη σεζόν. Θα έχουμε αρκετές προκλήσεις εντός και εκτός πίστας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χόρνερ, “Μας,chorner, “mas