Έβερτον – Σέφιλντ Γ. 1-0: Νίκησε χωρίς να προβληματιστεί (highlights)

Η Έβερτον έφτασε τις πέντε διαδοχικές εντός έδρας νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της, επικρατώντας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ντάιτς, είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στις «λεπίδες» οι οποίες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν όπως θα επιθυμούσαν ώστε να σκοράρουν.

Η πρώτο σπουδαία ευκαιρία στο ματς, ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Ντουκουρέ μετά από πάσα του Κάλβερ Λιούιν, όμως ο Φόντρινγκχαμ έσωσε την ομάδα του. Οι δύο παίκτες

συνεργάστηκαν ξανά στο 31 με τον Ντουκουρέ να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά για το 1-0 με τον έβδομο φετινό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σέφιλντ ανέβασε την απόδοσή της πίεσε περισσότερο, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε την Έβερτον να πανηγυρίζει την κατάκτηση των τριών βαθμών στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν την ώρα που η Σέφιλντ έχει ήδη υποβιβαστεί έχοντας μόλις 16 βαθμούς και 101 γκολ παθητικό. Αυτή είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά την Σουίντον τη σεζόν 1992-1993.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόλμαν, Ταρκόφσκι, Μπράνθγουέιτ, Γιάνγκ, Γκάρνερ, Γκέι, Ονάνα, ΜακΝιλ(69 Γκόμες – 93 Γουόρινγκτον), Ντουκουρέ(69΄Ντόμπιν), Κάλβερτ Λούιν(80΄Τσερμίτι)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Φόντρινγκχαμ, Ρόμπινσον, Τράστι, Σόουζα, Λαρουσί(55΄Λόου), Μπρουκς(55 Σλιμανί), Άρμπλαστερ(63΄Κέρτις), Χάμερ, Μπόγκλ, Μπρέρεντον Ντίας, Άρτσερ(81΄Μπρούστερ)

Keywords
Τυχαία Θέματα