Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη 2-2: Το έσωσε ξανά στο 97′ και δεν θα χάσει ποτέ!

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν με τη Λεβερκούζεν να έχει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω του ημιτελικού με τη Ρόμα τη Μεγάλη Πέμπτη στο Europa League. Στον πάγκο έμειναν οι Βιρτς και Μπονιφέις, ενώ ο Τσάκα ήταν εκτός λόγω τιμωρίας.

Έτσι οι μόνες αξιόλογες φάσεις ήταν ένα πλασέ του Φρίμπονγκ, μια κεφαλιά του Γκιρασί (από σέντρα του Στεργίου) και μια διπλή ευκαιρία του Γκριμάλντο και του Σικ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια ποδοσφαιρική πανδιασία. Η Στουτγκάρδη

μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και προηγήθηκε με 2-0 χαρη σε γκολ των Φιούριχ και Ουντάβ. Η Λεβερκούζεν ήταν με την πλάτη στον τοίχο για μια ακόμα φορά. Κι όμως, αυτή η ομάδα δεν θα χάσει ποτέ!

Μείωσε με τον Αντλί στο 62′ και εν συνεχεία οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ένα μπαράζ χαμένων ευκαιριών. Πρωταγωνιστές οι δύο τερματοφύλακες Χραντέτσκι και Νίμπελ! Αλλά στην τεελευταία φάση του αγώνα, από ένα φάουλ του Βιρτς, η μπάλα στρώθηκε στον Άντριτς κι αυτός με buzzer beater έκανε το 2-2!

Ήταν το 16ο γκολ στις καθυστερήσεις για τη Λεβερκούζεν που έμεινε αήττητη για 46ο ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 31ο στην Μπουντεσλίγκα. Πλέον κυνηγά το απόλυτο ώστε να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει αήττητη τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα