Ο Γιάννης Κομπότης το πήρε απόφαση – Ψάχνει προπονητή!

Περαστικός από η Super League 2 ήταν ο Λεβαδειακός. Ο Γιάννης Κομπότης φρόντισε ώστε η ομάδα του να κάνει πλάκα και να επιστρέψει στα σαλόνια.

Μέσα σε όλα του βγήκε και η αλλαγή προπονητή. Όχι ότι πήγαινε άσχημα ο Νίκος Νιόπλιας, αλλά έδειχνε να μη βγάζει την απαιτούμενη σταθερότητα.

Από τη στιγμή που έκατσε στον πάγκο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Λεβαδειακός ήταν ασταμάτητος. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Οι Βοιωτοί με τον 50χρονο στο τιμόνι τους μετρούν σε 16 αγώνες πρωταθλήματος

13 νίκες και τρεις ισοπαλίες! Από αυτές η πρώτη ήταν στο ντεμπούτο του το 0-0 με την Κοζάνη και οι άλλες δύο στη Λάρισα με την ΑΕΛ.

Εντυπωσιακή η αποτελεσματικότητα των «πράσινων», οι οποίοι έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μόνο που η επόμενη μέρα θα έχει και αλλαγή.

Το πήρε απόφαση ο Γιάννης Κομπότης. Εκείνος πριν λίγους μήνες το πήρε πάνω του και έφερε τον Οφρυδόπουλο, εκείνος κρίνει τώρα πως πρέπει η ομάδα του να αναζητήσει κάτι άλλο. Κάτι πιο έμπειρο σε επίπεδο Super League 1.

Σύμφωνα με την πιάτσα ο Έλληνας κόουτς δύσκολα θα πάρει το ανάλογο reward! Χαμένος, πάντως, δεν θα πάει καθώς σε περίπτωση που η Κηφισιά «χάσει» το τρένο της παραμονής θα είναι ο Νο1 υποψήφιος για τον πάγκο.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα