ΠΑΟΚ: Άρρωστη εμμονή με Σαμάτα…

Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει πρόβλημα στα σέντερ φορ με τον Αλί Σαμάτα και τον Μπράντον Τόμας να μην μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δημιουργήσει ένα… καυτό σύνολο, που μέχρι ενός σημείου η απουσία ενός επιθετικού κλάσης δε φαινόταν.

Οι παίκτες πίσω από τον επιθετικό έκαναν όλη τη δουλειά, γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση

της κανονικής διάρκειας της Super League 1, έχοντας εκτός από την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση.

Ωστόσο ήρθε η στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά», έπρεπε να πάρει πράγματα αρχικά από τον βασικό του επιθετικό, τον Αλί Σαμάτα και τον Μπράντον Τόμας.

Μόνο που και οι δύο, εμφανίστηκαν πολύ λίγοι και αν για τον δεύτερο ξέραμε το… ταβάνι του, για τον πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα με αρκετές… δάφνες, δεν ξέραμε με τι πραγματικά έχουμε να κάνουμε.

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου συνεχίζει να μη… βλέπει τον Τζίμα!

O 31χρονος επιθετικός από την Τανζανία δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στον ΠΑΟΚ, έχοντας 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τρία μόλις γκολ και τέσσερις τελικές πάσες.

Την ίδια ώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δείχνει να έχει… κολλήσει και να μην βλέπει πέρα από αυτόν, δίνοντας του συνέχεια ευκαιρίες.

Αυτές τις οποίες θα μπορούσε να παίρνει ο Στέφανος Τζίμας! Ο κύριο που έκλεισε τα 18 χρόνια ζωής και πλέον είναι ενήλικας σε όλα του. Κυρίως στις αποφάσεις του για την επόμενη μέρα.

Μόλις 1,5 χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και με το περιβάλλον του να λέει δεξιά και αριστερά πως δεν τυγχάνει της ανάλογης προβολής/εμπιστοσύνης από τον Ρουμάνο τεχνικό. Πλήρως εξαφανισμένος στα πλέι οφ. Περίεργη η εξίσωση…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα