Ντε Ρόσι: H αναγέννηση της Ρόμα μέσα σε τρεις μήνες ηγεσίας του!

O Ντε Ρόσι αναγέννησε την Ρόμα μέσα σε πολύ μικρό διάστημα… κάτι που θυμίζει Τσάμπι Αλόνσο έστω και μικρότερο επίπεδο!

Ο προπονητής των Ρωμαίων έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό διάστημα να επαναφέρει τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας της Ρώμης. Ανέλαβε τα ηνία της Ρόμα όταν εκείνη βρισκόταν σε κακή περίοδο και είχε υποχωρήσει στην 8η θέση, αλλά πλέον είναι στην 5η και αγκαλιά με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής….

Στο

πρωτάθλημα ο Ντε Ρόσι έχει συνολικά 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Τη Δευτέρα θα παίξει εντός με την Μπολόνια και με νίκη θα “αγγίξει” την πρώτη τετράδα κάτι που έμοιαζε απίθανο πριν από 3 μήνες.

Εκτός συνόρων, η Ρόμα θα βρεθεί απέναντι στη Λεβερκούζεν στα ημιτελικά του Europa League, έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια Φέγενορντ, Μπράιτον και Μίλαν.

Λίγα Λόγια για τον Ντε Ρόσι

Ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας ήταν θρύλος της Ρόμα και αγωνίστηκε για 18 ολόκληρα χρόνια στο σύλλογο από το 2001 έως και το 2019. Με τους «τζιαλορόσι» κατέκτησε 2 Kύπελλα Ιταλίας (2007,2008) και ένα Σούπερκαπ (2008). Μάλιστα ήταν μέλος της Εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006. Επίσης, έχει κατακτήσει τίτλο με την Μπόκα Τζούνιορς τη σεζόν 2019/20, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου…

Keywords
Τυχαία Θέματα