Ο Ηρακλής προκρίθηκε στο F4 της Elite League με τέσσερις νίκες κόντρα στα Μέγαρα

Ο Ηρακλής νίκησε την ΝΕΜεγάρων για τέταρτη φορά στα πλει οφ της Elite League και έγινε η τέταρτη ομάδα, μετά τον Πανιώνιο, τον Μίλωνα και τον Ερμή Σχηματαρίου που θα συμμετάσχει στο F4 της κατηγορίας και θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Basket League. Δυο ομάδες από το F4 θα κερδίσουν την πρόκριση στην επαγγελματική κατηγορία και θα είναι νικητής του ημιτελικού

από τις θέσεις 1-2, ενώ ο ηττημένος του συγκεκριμένου ημιτελικού, θα έχει και δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει την άνοδο, παίζοντας με τον νικητή του ημιτελικού των θέσεων 3-4. Ο ηττημένος του ημιτελικού των θέσεων 3-4 θα παραμείνει στην Εl;ite League, την σεζόν 2024-25.

Η έδρα του F4 της Elite League, θα ανακοινωθεί από την ΕΟΚ, τις επόμενες ημέρες με την Καρδίτσα να είναι η επικρατέστερη πόλη, ενώ αναμένεται και η διευκρίνιση της προκήρυξης που αναφέρει ότι η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, παίζει με την δεύτερη (προκρίθηκε με ανατροπή ο Ερμής Σχηματαρίου αντί της Ελευθερούπολης που είχε καταταγεί στην 2η θέση) και η 3η ομάδα (Μίλωνας) με την τέταρτη που ήταν η ΝΕΜ, αλλά αποκλείστηκε από τον Ηρακλή.

Ο “Γηραιός” ανέτρεψε το πλεονέκτημα έδρας που είχε η Μεγαρίδα και ανέτρεψε το 2-0 νίκες. Νίκησε 4 συνεχόμενες φορές στα πλει οφ και τις δυο στην έδρα των Μεγάρων.

Δεκάλεπτα: 10-10, 29-24,52-48, 72-63

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα