Όλα όσα είδαμε στο Gameplay Trailer του Death Stranding

Όταν λέμε όλα, όλα.

To Death Stranding απέκτησε το πρώτο του Gameplay Trailer το οποίο μας έφερε πολλές νέες πληροφορίες σχετικές με το παιχνίδι.

Πάμε όμως να δούμε τις πιο σημαντικές από αυτές.

Χιόνι - O χαρακτήρας του Norman Reedus, Sam, βρίσκεται πάνω σε ένα χιονισμένο βουνό ενώ πίσω του φαίνονται μερικά μονοπάτια που θυμίζουν πιο πολύ Red Dead Redemption 2 και όχι εκείνα τα σκηνικά γεμάτα φυτά που μας είχε δείξει το παιχνίδι παλαιότερα. Διαδραστικό
UI - Θα έχετε ένα ωραίο μενού το οποίο θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αρκετά χρήσιμα αντικείμενα. Μεταξύ άλλων μία τεράστια σκάλα και μία αναρριχητική άγκυρα. Stealth και Tracking - Ένας πορτοκαλί παλμός φαίνεται κάποια στιγμή στο trailer, ειδοποιώντας τον Sam να κρυφτεί. Melee combat - Λίγο μετά, μερικοί άνδρες φορώντας κίτρινα εντοπίζουν τον Sam και αρχίζουν να τον κυνηγάνε προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσουν. Ο Sam θα αναγκαστεί να παλέψει με μερικούς από αυτούς αν θέλει να επιζήσει. Οχήματα - Η συνέχεια πάντως τον βρίσκει να καβαλάει μία φουτουριστική μηχανή σε μία προσπάθεια να ξεφύγει. Ξαφνικά αρχίζει να πέφτει βροχή, η οποία φοβίζει τους διώκτες του. “Bridge Babies” - Ίσως το πιο περίεργο κομμάτι του παιχνιδιού. Φαίνεται ότι ο Sam πρέπει να συνδεθεί με κάποιο από αυτά προκειμένου να χρησιμοποιήσει τη συσκευή εντοπισμού που έχει και να δει τους διώκτες του. War Zones - Κάποια στιγμή ο Sam εμφανίζεται σε ένα πεδίο μάχης, με σφαίρες να πέφτουν από παντού. Χάρη στα οδοφράγματα που βλέπουμε καταλαβαίνουμε ότι μάλλον πρόκειται για κάποιον πόλεμο ο οποίος έλαβε χώρα κάποια στιγμή στο παρελθόν. Όπλα - Ο ίδιος ο Kojima είχε πει ότι το παιχνίδι θα εστιάζει πολύ στα όπλα. Στο trailer βλέπουμε τον Sam να χρησιμοποιεί ένα assault rifle ενώ κάθε φορά που πετυχαίνει έναν εχθρό δημιουργούνται μικρές εκρήξεις στο σημείο που είχε σημαδέψει.

Ο χαρακτήρας του Mads Mikkelsen, ονόματι Cliff, φαίνεται να μιλάει μάλλον σε ένα από τα Bridge Babies, στο οποίο μάλιστα και τραγουδάει. Μία φωτογραφία μετά δείχνει έναν πιο νέο Sam, μία έγκυο γυναίκα και μια πιο μεγάλη γυναίκα να στέκεται ανάμεσα τους.

Λίγο μετά, ο Sam φαίνεται να συζητάει με μία γυναίκα η οποία βρίσκεται σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου το οποίο μάλλον βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. "Μπορείς να ενώσεις την Αμερική", του λέει η γυναίκα με τον Sam να απαντά "Όχι, η Αμερική είναι τελειωμένη." Αυτή μετά λέει ότι αν δεν το αντιμετωπίσουν όλοι μαζί, η ανθρωπότητα θα καταρρεύσει. Ο Sam τελικά της λέει ότι είναι μία απαίσια πρόεδρος υποδεικνύοντας ότι αυτή είναι πρόεδρος σε ό,τι έχει απομείνει από την Αμερική.

Στο trailer βλέπουμε επίσης και μία στρατιωτική αποσχιστική ομάδα ονόματι "Homo Demons". Πρόκειται για μία ομάδα τρομοκρατών που περιφέρονται στις πόλεις σκοτώνοντας κόσμο. Οι εξτρεμιστές αυτοί δρουν στις σκιές και φαίνεται να ψάχνουν τον Sam.

Στα τελευταία λεπτά του trailer βλέπουμε τον Sam να πέφτει σε κάτι νερά, ένα σώμα να αποτεφρώνεται σε μία μηχανή, πολλοί χαρακτήρες να κλαίνε(μερικές φορές αντί για δάκρυα βλέπουμε αίμα), έναν Sam να βάζει το πιστόλι στον κρόταφο του, στρατιώτες που αυταναφλέγονται χωρίς να αισθάνονται ίχνος πόνου και ακόμα περισσότερη παράνοια.

Στο τέλος ο Cliff μιλάει για μία ακόμη φορά σε ένα Bridge Baby λέγοντας ότι: "Μπορεί να φτάσει όσο μακριά θες, ακόμα και μέχρι το Φεγγάρι." Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά; Δεν έχουμε ιδέα. Εσείς μήπως;

Το Death Stranding θα έρθει στο PS4 στις 8 Νοεμβρίου του 2019.

IGN Greece Εικόνες από το νέο Gameplay Trailer του Death Stranding Το Death Stranding αποκτά ημερομηνία κυκλοφορίας Διαρροή θέλει το Death Stranding να κυκλοφορεί 8 Νοεμβρίου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα