Παρί-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0: Της έφτανε ένα ημίχρονο (Highlights)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, όχι μόνο επειδή πίεσε ψηλά στο γήπεδο, κάτι που κάνει και στη La Liga, αλλά και γιατί αποφάσισε να επιτεθεί σε κάθε ευκαιρία που την παρουσιάστηκε από την αρχή του αγώνα.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με σουτ του Σίλβα εκτός περιοχής και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 6’ όταν ο Εμπαπέ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε με τον τερματοφύλακα Ρεμίρο με σπουδαία επέμβαση να κρατά το

μηδέν.

Η Ρεάλ απείλησε με ωραία ατομική προσπάθεια και δύσκολο σουτ του Κούμπο στο 18’ με τη μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντοναρούμα, ενώ και στο 22ο λεπτό από πάσα του Κούμπο ο Αντρέ Σίλβα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από την εστία. Ο Μερίνο με μακρινό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, κλείνοντας ένα διάστημα που οι Ισπανοί ήταν εξαιρετικοί και απείλησαν σοβαρά την Παρί Σεν Ζερμέν δείχνοντας πως είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι στο φαβορί.

Στο 50ο λεπτό ο Εμπαπέ επιχείρησε να πλασάρει στην κίνηση, πιεζόμενος στην περιοχή, με τον Ρεμίρο να μπλοκάρει εύκολα. Οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ντεμπελέ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαρκίνιος πήρε την κεφαλιά. Ο Εμπαπέ ήταν ξεχασμένος και με προβολή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κινούμενος στο δεύτερο δοκάρι για το 1-0 πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα.

Στο 63ο λεπτό οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ όταν ο Εμπαπέ έκανε μέτρα με τη μπάλα και εκτέλεσε με δύναμη έξω από την περιοχή. Ο Ρεμίρο ακούμπησε τη μπάλα που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 70ο λεπτό ο Μπαρκολά κινήθηκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Τραορέ και νίκησε εύκολ σε τετ-α-τετ τον Ρεμίρο για το 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι το διαχειρίστηκαν εξαιρετικά και επί της ουσίας δεν απειλήθηκαν μέχρι το τέλος του ματς. Η Παρί ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και αμύνθηκε εξαιρετικά απέναντι σε μια ομάδα που της δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στα πρώτα 45 λεπτά.

Το 2-0 δίνει στην Παρί σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο «Παρκ Ντε Πρενς» βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σπουδαίοι παίκτες που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της Παρί, όπως οι Μακελελέ, Ζιουλί, Νενέ, Οκότσα, Παστόρε και Ροναλντίνιο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντανίλο (72’ Ερναντές), Μπεράλντο, Ζαϊρί-Εμερί, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (82’ Κολό-Μουανί), Εμπαπέ, Μπαρκολα (72’ Ασένσιο).

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Γκαλάν (88’ Αραμπούρου), Μέντες 979 Τουριέντες), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Μπαρενετσέα (66’ Ζακαριάν), Σίλβα, Κούμπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-0, Highlights,pari-real sosiedad 2-0, Highlights