Τηλεοπτικός Οδηγός: Οι νέες σειρές των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων

Φρέσκα και μαζεμένα, όλα εδώ!

Λείπει το IGN Greece από την τηλεόραση; Όχι μόνο δεν λείπει, αλλά έρχεται με τον -καθιερωμένο πλέον- τεράστιο τηλεοπτικό οδηγό για όλες τις επερχόμενες σειρές!

Μήνες αναταράξεων για την τηλεόραση και γι' αυτό, με αφορμή την ολοκλήρωση των Upfronts*, των ετησίων meeting του κάθε δικτύου κατά το οποία παρουσιάζονται το γενικό πρόγραμμα, με τις νέες σειρές, αλλά και μετά τις ανανεώσεις και ακυρώσεις, κρατώντας θερμή την αδυναμία μας για κάθε είδους "tv junky" -με την καλή έννοια-, σας παρουσιάζουμε το νέο

ρόστερ της μικρής οθόνης!

Από αγωνιώδη θρίλερ, πιασάρικα sitcoms και έντονες περιπέτειες, μέχρι μοντέρνο sci-fi, σοβαρό crime και ηχηρό δράμα, ο νέος μας τηλεοπτικός μπουφές έχει 182 (!) νέες γεύσεις να δοκιμάσεις!

Περιεχόμενα:
Σελίδα 1 - NBC
Σελίδα 2 - CBS (& CBS All Access)
Σελίδα 3 - FOX
Σελίδα 4 - ABC
Σελίδα 5 - Netflix
Σελίδα 6 - HBO και FX
Σελίδα 7 - CW, Syfy και USA
Σελίδα 8 - Showtime, AMC και Starz
Σελίδα 9 - Amazon Prime Video και Hulu
Σελίδα 10 - Disney+ και Apple TV
Σελίδα 11 - BBC, DC Universe, National Geographic, Sky Atlantic, Freeform, Cinemax, YouTube

*Upfronts: Ονομάζονται έτσι επειδή ο κύριος σκοπός τους είναι να δώσει τη δυνατότητα στους διαφημιστές να αγοράσουν τηλεοπτικό χρόνο διαφήμισης μερικούς μήνες πριν την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Bluff City Law

δικηγορικό δράμα

Ένα δράμα χαρακτήρων που ακολουθεί τους δικηγόρους μιας ελίτ δικηγορικής εταιρείας στο Μέμφις, η οποία ειδικεύεται στις πιο αμφιλεγόμενες υποθέσεις πολιτικών δικαιωμάτων. Ο Jimmy Smits επιστρέφει στο δίκτυο απ' όπου ξεκίνησε (τέλη '80 με το "L.A. Law") και υποδύεται τον θρυλικό Elijah Strait, που αποξενωμένος από την κόρη του (Caitlin McGee), της ζητάει να έρθει στην εταιρεία του, μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η σειρά έρχεται από τον Dean Georgaris (The Brave) και στο υπόλοιπο cast έχουμε τους Michael Luwoye, Scott Shepherd και Barry Sloane.

Sunnyside

κωμωδία

Η νέα σειρά των Kal Penn και Matt Murray, περιστρέφεται γύρω από τον Garrett Shah (Kal Penn), έναν πρώην δημοτικό σύμβουλο , ο οποίος βρίσκει την κλίση του όταν έρχεται αντιμέτωπος με μετανάστες που χρειάζονται την βοήθειά του και αναζητούν το αμερικανικό όνειρο. Παραγωγός ο Mike Schur (The Good Place, Parks and Recreation), με το cast να περιλαμβάνει και τους Kiran Deol, Moses Storm, Diana Maria Riva, Samba Schutte, Poppy Liu, Joel Kim Booster και Tudor Petrut.

Perfect Harmony

κωμωδία, sitcom

Ο Bradley Whitford υποδύεται εδώ έναν πρώην καθηγητή μουσικής του Πρίνστον, ο οποίος θα βρεθεί σε μια μικρή πόλη και συγκεκριμένα, στη διεύθυνση της χορωδίας της εκκλησίας. Ως sitcom, εν τέλει μένει κι όπως κάνει μάθημα ως καθηγητής, έτσι κι αυτός θα λάβει μαθήματα ζωής από τη νέα του οικογένεια. Η μονοκάμερη κωμωδία από την σεναριογράφο του "Life in Pieces", Lesley Wake Webster, έχει επίσης στο cast τους Anna Camp, Tymberlee Hill και Will Greenberg.

Council of Dads

δράμα

Βασισμένο στα απομνημονεύματα του Bruce Feiler, το δραματικό "Council of Dads" περιστρέφεται γύρω από έναν πατέρα που η ζωή του ανατρέπεται όταν μαθαίνει πως έχει μια τερματική ασθένεια. Αντιμέτωπος με τη θνησιμότητά του, αυτός και η γυναίκα του, θα μαζέψουν φίλους για να στηρίξουν την οικογένειά του και να τους καθοδηγήσουν στις προκλήσεις της ζωής. Στο cast βρίσκουμε τους Sarah Wayne Callies, Clive Standen, Tom Everett Scott και J. August Richards, από τους δημιουργούς Joan Rater και Tony Phelan (Doubt).

Indebted

κωμωδία, sitcom

Η νέα μονοκάμερη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Adam Pally και Abby Elliott, στον ρόλο ενός νέου παντρεμένου ζευγαριού που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του. Ξαφνικά, αναγκάζονται να φιλοξενήσουν και πεθερούς (Fran Drescher και Steven Weber), που πλέον έχουν χρεοκοπήσει. Η σειρά έρχεται από τον σεναριογράφο Dan Levy (The Goldbergs, Mulaney) κι αναμένεται στην midseason.

Lincoln

αστυνομικό δράμα

Εμπνευσμένο από το best seller μυθιστόρημα "The Bone Collector" (υπάρχει και ομώνυμη ταινία του 1999 με τον Denzel Washingotn και την Angelina Jolie). Στο επίκεντρο έχουμε τον πρώην ντετέκτιβ της NYPD και εγκληματολογική ευφυΐα, Lincoln Rhyme, που μετά ένα σοβαρό ατύχημα που προκάλεσε ένας διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος, αναγκάζεται να αποσυρθεί. Όταν η Amelia Sachs, μια νεαρή αστυνομικός με μοναδικό ταλέντο στα ψυχολογικά προφίλ, βρεθεί στο κατόπι του δολοφόνου, ο Rhyme θα έχει έναν νέο συμπαίκτη σε αυτό το παιχνίδι ποντικιού και γάτας. Στο πρωταγωνιστικό cast έχουμε τους Russell Hornsby και Arielle Kebbel, ενώ η προσαρμογή έρχεται από τον νεοφερμένο Mark Bianculli και τον V.J. Boyd (Justified).

Zoey's Extraordinary Playlist

δραματική κομεντί

Η Zoey Clarke είναι μια έξυπνη πληροφορικάριος που προσπαθεί να τα καταφέρει στην απαιτητική σκηνή του Σαν Φρανσίσκο. Μετά από ένα ασυνήθιστο γεγονός, αρχίζει να ακούει τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω της, μέσα από τραγούδια. Στην αρχή αμφισβητεί την ίδια της την λογική, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως αυτή η ανεπιθύμητη κατάρα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο. Με παραγωγό τον Paul Feig (Bridesmaids, Heat, Ghostbusters) και δημιουργό τον Austin Winsberg (Jake in Progress, The Sound of Music Live!), στο cast έχουμε τους Jane Levy, Skylar Astin, Peter Gallagher, Alex Newell, John Clarence Stewart, Carmen Cusack and Mary Steenburgen. Η νέα σειρά αναμένεται τον Ιανουάριο.

Law & Order: Hate Crimes

αστυνομικό δράμα, crime

Στο νέο spinoff του "Law & Order", από τον δημιουργό του franchise, Dick Wolf, τα εγκλήματα έχουν γίνονται λόγω κοινωνικών διακρίσεων και αναλαμβάνονται από μια ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα ερευνητών. Πηγαίνοντας πίσω από πρωτοσέλιδα και viral βίντεο, αυτοί οι αφοσιωμένοι και παθιασμένοι ντετέκτιβ δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να φέρουν τους εγκληματίες στο φως της δικαιοσύνης.

The Kenan Show

κωμωδία

Ο Kenan Thompson προσπαθεί να είναι ο σούπερ μπαμπάς για τις δύο αγαπημένες του κόρες, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει τη δουλειά του και τον πεθερό του που "βοηθάει" με τους πιο ακατάλληλους τρόπους. Δημιουργός της σειράς η Jackie Clarke (Superstore), σκηνοθέτης και παραγωγός ο Chris Rock. Η σειρά αναμένεται για την midseason ώστε ο Thompson να παραμείνει στο cast του SNL.

ΤΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

Blacklist - Ανανεώθηκε: S07
Blindspot - Ανανεώθηκε: S05 (Τελευταία σεζόν)
Brooklyn Nine-Nine - Ανανεώθηκε: S07
Chicago Fire - Ανανεώθηκε: S08
Chicago PD - Ανανεώθηκε: S07
Chigaco Med - Ανανεώθηκε: S05
Good Girls - Ανανεώθηκε: S03
Law and Order SVU - Ανανεώθηκε: S21
Making It - Ανανεώθηκε: S02
Manifest - Ανανεώθηκε: S02
New Amsterdam - Ανανεώθηκε: S02
Superstore - Ανανεώθηκε: S05
The Good Place - Ανανεώθηκε: S04
The InBetween - TBA
This is Us - Ανανεώθηκε: S04 - S06
Will & Grace - Ανανεώθηκε: S11

Προχωρήστε στις επόμενες σελίδες για τις νέες σειρέw των CBS, FOX, ABC, CW και πολλών άλλων.

-

Star Trek: Picard

sci-fi, δράμα

H 8η σειρά στο franchise του Star Trek θα επικεντρώνεται στον Jean-Luc Picard, ρόλος που θα αναλάβει ξανά μετά το "Generation", o θρυλικός Patrick Stewart. Η σειρά διαδραματίζεται το 24ο αιώνα, 18 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Star Trek: Nemesis" του 2002, με την ιστορία να επηρεάζεται από την καταστροφή του Romulus, που αναφέρεται στην ταινία "Star Trek" του 2009. Για το cast έχουμε επίσης τους Santiago Cabrera, Michelle Hurd, Evan Evagora, Alison Pill, Harry Treadaway και Isa Briones, ενώ η σειρά έρχεται στο CBS All Access από τον Alex Kurtzman, σεναριογράφο και παραγωγό όλων των reboot Star Trek ταινιών, καθώς και του "Star Trek: Discovery". Το "Star Trek: Picard" θα αποτελείται από 10 επεισόδια κι αναμένεται στα τέλη της χρονιάς.

All Rise

δικαστικό δράμα

Δικαστικό δράμα (μαζί με λίγο procedural) που εξερευνά όλες τις πτυχές του ποινικού δικαστικού συστήματος, από τους δικαστές και τους ενόρκους, μέχρι εισαγγελείς κι επιμελητές, η δικαστική ομάδα προσπαθεί να απονέμει δικαιοσύνη στους ανθρώπους του Λος Άντζελες, μέσα σε ένα ελαττωματικό νομικό σύστημα. Η σειρά έρχεται από τον Greg Spottiswood και στο cast του έχει τους Marg Helgenberger, Simone Missick, Jessica Camacho και Wilson Bethel.

Bob ♡ Abishola

ρομαντική κομεντί

Ο δημιουργός και σεναριογράφος του "The Big Bang Theory" και "Two and a Half Men", φέρνει ένα ακόμα sitcom για το CBS, όπου ένας μεσήλικας επιχειρηματίας από το Ντιτρόιτ, ο Bob, μετά από μια καρδιακή προσβολή, ερωτεύεται την Abishola, την Νιγηριανή νοσοκόμα του και κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Billy Gardell και Folake Olowofoyeku, μαζί με τους Maribeth Monroe, Matt Jones, Vernee Watson, Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley, Travis Wolfe Jr., και Christine Ebersole.

Broke

κωμωδία

Η νέα κωμωδία του δημιουργούς του "Will & Grace", Alex Herschlag, επικεντρώνεται σε έναν "εξωφρενικά πλούσιο μπέμπη" (Jaime Camil του Jane the Virgin), που ξαφνικά αποκόβεται από την περιουσία του. Χωρίς χρήματα, αυτός και η γυναίκα του (Natahsa Leggero) μετακομίζουν στο σπίτι της αποξενωμένης αδελφής τους (Pauley Perrette, χρόνια συμπρωταγωνίστρια του NCIS) στο Σαν Φρανσίσκο.

Evil

υπερφυσικό δράμα, φαντασίας

Ένας σκεπτικός ψυχολόγος (Mike Colter, του Luke Cage) και μια ασκούμενη ιερέα (Katja Herbers του Westworld) για να ερευνήσουν παραφυσικά φαινόμενα, θαύματα και δαιμονισμούς. Η σειρά έρχεται από την ομάδα του "The Good Wife" (Michelle και Robert King) και στο cast θα βρούμε επίσης τους Michael Emerson και Aasif Mandvi.

Carol's Second Act

κωμωδία

Η Patricia Heaton (The Middle, Everybody Loves Raymond) πρωταγωνιστεί στην πρώτη ανακοινωμένη νέα σειρά του CBS, ως μια μητέρα που, μετά την απόσυρσή της ως δασκάλα και την ανατροφή των παιδιών της, αποφασίζει να γίνει γιατρός. Η σειρά έρχεται από τις Emily Halpern και Sarah Haskins, με το cast να περιλαμβάνει και τους Kyle MacLachlan και Lucas Neff.

FBI: Most Wanted

crime, δράμα

Το "FBI" του Dick Wolf έχει spinoff για τη νέα σεζόν, το οποίο είχε το backdoor pilot του τον Απρίλιο στην αρχική σειρά. Το "FBI: Most Wanted" θα επικεντρώνεται στο τμήμα του FBI που ασχολείται με τη "most wanted" λίστα καταζητούμενων. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Kellan Lutz, Julian McMahon, Alana De La Garza και Keisha Castle-Hughes.

Τομμυ

αστυνομικό δράμα

Η νέα σειρά, που έχει προγραμματιστεί για την midseason, έχει πρωταγωνίστρια την Abigail "Tommy" Thomas (Edie Falco), την πρώτη γυναίκα επικεφαλής της LAPD. Στη σειρά παίζουν επίσης οι Michael Chernus, David Fierro και Adelaide Clemens, κι έρχεται από τον Paul Attanasio (Bull, Homicide: Life on the Street).

The Unicorn

κωμωδία

Ο Walton Goggins επιστρέφει στην τηλεόραση και πρωταγωνιστεί ώς χήρος και πατέρας δύο κοριτσιών, ο οποίος προσπαθεί να ορθοποδήσει ως άντρας και ως πατέρας, με τη βοήθεια των φίλων του και της οικογένειάς του. Στη σειρά παίζουν επίσης οι Rob Corddry και Michaela Watkins.

Interrogation

crima, δράμα

Το νέο αστυνομικό δράμα της συνδρομητικής υπηρεσίας του CBS, βασίζεται σε πραγματική ιστορία που κράτησε πάνω από 30 χρόνια, στην οποία ένας νεαρός κατηγορείται για την βίαιη δολοφονία της μητέρας του. Στη μη γραμμική αυτή σειρά, κάθε επεισόδιο είναι δομημένο πάνω σε μια ανάκριση που έχει παρθεί απευθείας από τα πραγματικά αρχεία της αστυνομίας, με σκοπό η σειρά να μετατρέψει τον θεατή σε ντετέκτιβ. Βασικά μέλη του cast ο Peter Sarsgaard, ο David Strathairn και ο Kodi Smit-McPhee.

The Stand

υπερφυσικό δράμα, φαντασίας, περιπέτεια

Η νέα δραματική μίνι σειρά του CBS All Access, "The Stand", βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King, το οποίο θα ξεδιπλωθεί μέσα σε 10 επεισόδια. Το βιβλίο (και η σειρά όπως έχει επίσημα περιγραφεί) είναι η αποκαλυπτική ματιά του King ενός κόσμου που έχει αποδεκατιστεί από λοιμό και βρίσκεται εν μέσω μιας μάχης μεταξύ του καλού και του κακού. Η μοίρα της ανθρωπότητας στηρίζεται πάνω στους αδύναμους ώμους της 108χρονης Μητέρας Abagail και μιας χούφτας επιζώντων. Οι χειρότεροί τους εφιάλτες έχουν ενσωματωθεί σε έναν άνθρωπο με θανατηφόρο χαμόγελο και αδιήγητες δυνάμεις: του Randall Flagg, γνωστού και ως Dark Man.

ΤΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

Blue Bloods - Ανανεώθηκε: S10
Bull - Ανανεώθηκε: S03
Criminal minds - Ανανεώθηκε: S15 (Τελευταία σεζόν)
F.B.I - Ανανεώθηκε: S02
God Friended Me - Ανανεώθηκε: S02
Hawai 5-0 - Ανανεώθηκε: S10
Instinct - TBA (αναμένουμε 2η σεζόν)
MacGyver - Ανανεώθηκε: S04
Madam Secretary - Ανανεώθηκε: S06 (Τελευταία σεζόν)
Magnum P.I. - Ανανεώθηκε: S02
Man with A Plan - Ανανεώθηκε: S04
Mom - Ανανεώθηκε: S07 & S08
NCIS - Ανανεώθηκε: S17
NCIS Los Angeles - Ανανεώθηκε: S11
NCIS New Orleans - Ανανεώθηκε: S06
SEAL Team - Ανανεώθηκε: S03
Star Trek Discovery - Ανανεώθηκε: S03
SWAT - Ανανεώθηκε: S03
The Good Fight - Ανανεώθηκε: S04
The Neighborhood - Ανανεώθηκε: S02
The Twilight Zone - Ανανεώθηκε: S02
Young Sheldon - Ανανεώθηκε: S03 & S04

Προχωρήστε στις επόμενες σελίδες για τις νέες σειρές των FOX, ABC, CW, HBO και πολλών άλλων.

-

Deputy

αστυνομικό δράμα, crime, γουέστερν

Ο σεναριογράφος του "Castle" (που πρόσφατα μας έδωσε και το τηλεοπτικό "Training Day") επιστρέφει για μία ακόμα αστυνομική σειρά, που θα συνδυάσει το σύγχρονο αστυνομικό με το γουέστερν. Στη νέα σειρά, ο Bill Hollister (Stephen Dorff), μετά τον θάνατο του σερίφη, παίρνει τη θέση του στην κομητεία του Λος Άντζελες και γίνεται υπεύθυνος 10.000 ορκωτών αναπληρωτών που επιβλέπουν τη μοντέρνα Άγρια Δύση.

Prodigal Son

δράμα, crime

Το "Prodigal Son" παραγωγής του Greg Berlanti (Arrow, Flash, Arrowverse, You) πρόκειται για μια σκοτεινή αστυνομική δραμεντί, για έναν νέο, λαμπρό ψυχολόγο εγκληματολογίας (Tom Payne), του οποίου ο πατέρας (Michael Sheen) ήταν ένας διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος.

neXt

sci-fi, δράμα, δράση

Το νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας έρχεται από τον σεναριογράφο Manny Coto (Dexter, 24) και διαδραματίζεται σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου ένα δυνατό A.I., δημιούργημα ενός πρωτοπόρου της Silicon Valley, αποκόβεται από τον δημιουργό και τις αναμενόμενες λειτουργίες του και μετατρέπεται σε απειλή. Πρωταγωνιστές οι John Slattery, Fernanda Andrade, Michael Mosley, και Eve Harlow.

Outmatched

κωμωδία

Η μοναδική live-action κωμωδία του Fox για τη νέα σεζόν, το "Outmatched" είναι του Lon Zimmet (LA→Vegas) και έχει στο επίκεντρο ένα ζευγάρι (Jason Biggs, Maggie Lawson) που προσπαθεί να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά του, μόνο που τα τρία από αυτά είναι ιδιοφυΐες και μάλιστα πιστοποιημένες.

Not Just Me

δράμα

Ο Jason Katims του "Friday Night Lights" και η Annie Weisman του "The Path" ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προσαρμογή της αυστραλιανής σειράς "Sisters". Το "Not Just Me" επικεντρώνεται σε μια κοπέλα (Brittany Snow), που πιστεύει πως είναι μοναχοπαίδι, μέχρι που ο πατέρας της Timothy Hutton, γυναικολόγος με ειδίκευση στην γονιμότητα, παραδέχεται πως έχει χρησιμοποιήσει -χωρίς να το ξέρεις κανείς φυσικά- το δικό του σπέρμα σε πάνω από 100 παιδιά. Τώρα, βρίσκεται ξαφνικά με δύο νέες αδερφές (Megalyn Echikunwoke and Emily Osment)... και όχι μόνο.

Bless the Harts

κωμωδία, animation

Αν και ο εν λόγω οδηγός έχει αποκλείσει -για να μη φτάσει τις 20 σελίδες- τις animated σειρές, ωστόσο το "Bless the Harts" πρόκειται για ηχηρό όνομα στο line-up του FOX και δυνατό χαρτί στα Upfronts του. Η Emily Spivey, πρώην σεναριογράφος των SNL, "Last Man on Earth" και "Parks & Rec", έρχεται με μια "straight-to-series" εντολή για 13 επεισόδια, που θα έχει και ως παραγωγούς τους Phil Lord και Christopher Miller (LEGO Movie, 21&22 Jump Street), ενώ στο cast θα παρελάσουν ονόματα όπως Kristen Wiig, Maya Rudolph, Jillian Bell, Ike Barinholtz και Drew Tarver.

Filthy Rich

dramedy

Το "Filthy Rich" ακολουθάει μια πλούσια οικογένεια του νότου, διάσημη για τη δημιουργία χριστιανικής τηλεόρασης. Όταν ο πατριάρχης της οικογένειας πεθαίνει, τα υπόλοιπα μέλη, προς έκπληξή τους, μαθαίνουν πως στη διαθήκη του υπάρχουν τρία νόθα παιδιά. Το Rich, που βασίζεται στην ομώνυμη νεοζηλανδική σειρά, έρχεται από την Tate Taylor του "The Help" και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Kim Cattrall και Gerald McRaney.

9-1-1: Lone Star

δράμα, δράση, crime

Spinoff του "9-1-1" του Ryan Murphy, το "Lone Star" επικεντρώνεται σε έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης (Rob Lowe), που μετακομίζει στο Ώστιν του Τέξας μαζί με τον γιο του.

ΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙBH90210, Revival, 07 Αυγούστου

δράμα, ρομαντική κομεντί

Αφού ο καθένας έχει ακολουθήσει τον δικό του δρόμο μετά το τέλος της σειράς 19 χρόνια πριν, το cast του "Beverly Hills, 90210" επανενώνεται όταν ένας από αυτούς προτείνει reboot. Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

ΤΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

9-1-1 - Ανανεώθηκε: S03
Empire - Ανανεώθηκε: S06 (Τελευταία σεζόν)
Family Guy - Ανανεώθηκε: S18
Last Man Standing - Ανανεώθηκε: S08
The Orville - Ανανεώθηκε: S03
The Resident - Ανανεώθηκε: S03
The Simpsons - Ανανεώθηκε: S31 - S32

Προχωρήστε στις επόμενες σελίδες για τις νέες σειρές των ABC, Netflix, CW, HBO, AMC και πολλών άλλων

-

Emergence

θρίλερ μυστηρίου, δράμα

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Allison Tolman (Fargo) ηγείται του cast ως επικεφαλής της αστυνομίας που βρίσκει ένα παιδί με αμνησία, στη σκηνή ενός μυστηριώδους ατυχήματος. Το πιλοτικό επεισόδιο αρχικά παίχτηκε για το NBC, το οποίο δεν του έδωσε το πράσινο φως, κι έτσι η σειρά κατέληξε στο ABC, για το οποίο έτσι κι αλλιώς ήταν παραγωγός. Στο cast βρίσκουμε επίσης τους Clancy Brown, Donald Faison, Zabryna Guevara και Owain Yeoman.

Stumptown

αστυνομικό δράμα, crime

Η Cobie Smulders, ή αλλιώς η Robin του HIMYM, πρωταγωνιστεί στη τηλεοπτική προσαρμογή του ομώνυμου κόμικ της Oni Press, στον ρόλο της Dex Parios, μιας πανέξυπνης βετεράνου του πολέμου, που τώρα εργάζεται ως ιδιωτική ντετέκτιβ, μιας και πλέον δεν μπορούσε να μείνει σε μια σταθερή δουλειά. Η προσαρμογή έρχεται από τον Jason Richman (Detroit 1-8-7, Lucky 7) και η Smulders πλαισιώνεται επίσης από τους Camryn Manheim, Cole Sibus και Michael Ealy.

mixed-ish

οικογενειακή κωμωδία

Δεύτερο spinoff της επιτυχημένης κωμωδίας του ABC, "black-ish", (το πρώτο ήταν το "grown-ish" του Freeform), το "mixed-ish" πρόκειται για prequel με πρωταγωνίστρια μια νεαρή Rainbow Johnson, που μεγάλωσε σε μια "ποικιλόμορφη" οικογένεια. Η σειρά θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '80.

For Life

δικαστικό δράμα

Ένας πρώην κρατούμενος, γίνεται δικηγόρος και ασκεί το επάγγελμα στην ίδια αίθουσα που καταδικάστηκε. Η σειρά είναι παραγωγής του 50 Cent κι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του Isaac Wright, Jr. Το "For Life" έρχεται από τον Hank Steinberg (The Last Ship), με τους Nicholas Pinnock, Indira Varma, Mary Stuart Masterson, Glenn Fleshler και Dorian Missick στο cast.

United We Fall

κωμωδία

Το νέο sitcom του ABC ακολουθάει ένα παντρεμένο ζευγάρι (Will Sasso και Christina Vidal), καθώς προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα παιδιά τους και με τους επικριτικούς πεθερούς. Η σειρά έρχεται από την Julius Sharpe, που έδωσε το "Making History" στο FOX και συνεργάζεται σε όλες τις δουλειές του μέχρι σήμερα, με τον Seth MacFarlane.

The Baker and the Beauty

ρομαντική κομεντί

Το "The Baker and the Beauty" πρόκειται για remake της ισραηλινής σειράς με τίτλο "Beauty and the Baker", μίας από τις πιο υψηλόβαθμες σειρές του Ισραήλ. Η νέα αυτή σειρά διαδραματίζεται στο Μαϊάμι και θα εξερευνήσει τη σχέση μεταξύ ενός Κουβανού-Αμερικανού άντρα (Victor Rasuk) που δουλεύει στον φούρνο της οικογένειας και μιας διάσημης σύμβουλου μόδας (Nathalie Kelley). Η σειρά έρχεται από τον Dean Georgaris (The Brave), που φέτος έχει και νέο δικαστικό δράμα στο NBC (μεταβείτε στη σελίδα 1).

ΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙGrand Hotel, 1ος κυκλος, 17 Ιουνίου

δράμα, σαπουνόπερα

Η Eva Longoria στην παραγωγή του νέο δράματος που διαδραματίζεται στο τελευταίο οικογενειακό ξενοδοχείο του πολυπολιτισμικού Μαϊάμι. Ο χαρισματικός Santiago Mendoza (Demian Bichir) είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ενώ η η εντυπωσιακή Gigi (Roselyn Sanchez) η δεύτερη γυναίκα του. Μαζί τους έχουν τα ενήλικα παιδιά τους που έχουν καλομάθει στη χλιδή. Πλούσιοι επισκέπτες απολαμβάνουν τις πολυτέλειες του ξενοδοχείου, αλλά σκάνδαλα, χρέη και μυστικά, είναι αυτά που υπάρχουν πίσω από την τέλεια εικόνα.

Reef Break, 1ος κύκλος, 20 Ιουνίου

αστυνομικό δράμα, crime

Η Cat Chambers, πρώην ληστής και πλέον "fixer" του κυβερνήτη ενός νησιού του Ειρηνικού, έχει ένα χάρισμα να κατανοεί τους εγκληματίες, λόγω του δικού της παρελθόντος και χρησιμοποιεί αυτό το ένστικτο για να λύνει υποθέσεις στο νησί. Το γαλλο-αμερικάνικο αστυνομικό δράμα θα αποτελείται από 13 επεισόδια.

ΤΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

A Million Little Things - Ανανεώθηκε: S02
Agents of SHIELD - Ανανεώθηκε: S07
American Housewife - Ανανεώθηκε: S04
Black-ish - Ανανεώθηκε: S06
Bless this Mess - Ανανεώθηκε: S02
Fresh Off the Boat - Ανανεώθηκε: S06
Grey’s Anatomy - Ανανεώθηκε: S16 - S17
How to Get Away with Murder - Ανανεώθηκε: S06
Modern Family - Ανανεώθηκε: S11 (Τελευταία σεζόν)
Schooled - Ανανεώθηκε: S02
Single Parents - Ανανεώθηκε: S02
Station 19 - Ανανεώθηκε: S03
The Conners - Ανανεώθηκε: S02
The Goldbergs - Ανανεώθηκε: S07
The Good Doctor - Ανανεώθηκε: S03
The Rookie - Ανανεώθηκε: S02

Προχωρήστε στις επόμενες σελίδες για τις νέες σειρές των Netflix, CW, HBO, AMC, Showtime, Syfy και πολλών άλλων.

-

​The Witcher

φαντασίας, δράμα

Το διάσημο saga φαντασίας του Andrzej Sapkowski, "The Witcher", που έχει εμπνεύσει και το ομώνυμο παιχνίδι της CD Projekt Red, ανέλαβε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη το Netflix. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, "Ο Geralt of Rivia, ένας μοναχικός κυνηγός τεράτων, πασχίζει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι είναι πιο μοχθηροί από τα πλάσματα που κυνηγάει. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μια ισχυρή μάγισσα και μια νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις τους θα πρέπει να μάθουν να οδεύουν μαζί προς την ολοένα και πιο ασταθή χώρα". Στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουμε τον Henry Cavill (Man of Steel, DCEU), μαζί με τους Freya Allan, Anya Chalotra, Jodhi May, Björn Hlynur, Adam Levy. Η σειρά αναμένεται στα τέλη του 2019.

Criminal

δράμα, crime, αστυνομικό

Το "Criminal", το οποίο έχει περιγραφεί ως "απογυμνωμένο δραματικό παιχνίδι ποντικού και γάτας", θα εξελιχθεί σε 12 επεισόδια και τέσσερις χώρες: Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία, με τα γεγονότα να διαδραματίζονται σε ένα δωμάτιο ανάκρισης. Τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια 45 λεπτά, με την κάθε χώρα να της αντιστοιχούν 3 επεισόδια. Η σειρά έρχεται από τους George Kay (Killing Eve) και Jim Field Smith (Wrecked), με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να έχουν αναλάβει ο David Tennant και η Hayley Atwell. Το "Criminal" αναμένεται το φθινόπωρο.

Locke and Key

τρόμου, δράμα, φαντασίας

Το "Locke and Key", βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ του Joe Hill (γιος του Stephen King), προσπαθεί από το 2010 να βρει τον δρόμο για τη μικρή οθόνη. Εν τέλει ανέλαβε το Netflix, όπου οι Carlton Cuse και Joe Hill, θα αναπτύξουν τη σειρά, χωρίς να λάβουν υπόψιν τους το πιλοτικό επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί για το Hulu. Η ιστορία ακολουθεί τρία αδέρφια που εξερευνούν το σπίτι των προγόνων τους μετά τον βίαιο θάνατο του πατέρα τους. Ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που τους χαρίζουν δυνάμεις και σύντομα έρχονται αντιμέτωπα με έναν δαίμονα που έχει βάλει στόχο την απόκτηση αυτών των μυστηριωδών κλειδιών.

The English Game

αθλητικό δράμα

Ο δημιουργός του "Downton Abbey", Julian Fellowes, ετοιμάζει νέα σειρά, πάλι εποχής, μόνο που αυτήν τη φορά είναι για το Netflix. Το "The English Game" θα αφορά την εφεύρεση του ποδοσφαίρου και το πώς αυτοί που συμμετείχαν στη δημιουργία του, έφτασαν σε όλα τα ταξικά υποστρώματα για να εδραιώσουν το ποδόσφαιρο ως το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο.

Unorthodox

δράμα

Το Netflix συνεργάζεται με την Anna Winger, δημιουργό του "Deutschland 83", για μια μίνι σειρά που λέει την ιστορία μιας νεαρής "υπερορθόδοξης εβραίας", που το σκάει από το προξενιό της και τη θρησκευτική της κοινότητα, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή, να βρει τον εαυτό της και να επιδιώξει να τα καταφέρει ως κλασσική μουσικός. Η σειρά θα αποτελείται από τέσσερα μονόωρα επεισόδια και αναμένεται το 2020.

I Am Not Okay With This

περιπέτεια, φαντασίας

Ο Βρετανός σκηνοθέτης , Jonathan Entwistle που έδωσε στο Channel 4 το "The End of the F***king World" και που αργότερα διένειμε το Netflix στον υπόλοιπο κόσμο, θα συνεργαστεί με τον Shawn Levy, σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό του "Stranger Things", για να μας δώσουν το "I Am Not Okay With This". Η σειρά των 8 επεισοδίων, έχει στο επίκεντρο μια έφηβη που προσπαθεί να εξισορροπήσει τη ζωή της μεταξύ του σχολείου τους, της οικογένειάς της και των καινούργιων υπερδυνάμεών της.

Heartstrings

μουσική ανθολογική σειρά

Η Dolly Parton οδεύει στο Netflix και θα αναλάβει τη μουσική, την εκτέλεση παραγωγής και τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο της νέας της ανθολογικής σειράς, όπου κάθε επεισόδιο θα βασίζεται και σε ένα διάσημο τραγούδι της.

Messiah

δράμα

Η επερχόμενη σειρά "Messiah" του Michael Petroni, καταγράφει την αντίδραση του κόσμου προς έναν άντρα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Μέση Ανατολή κι απ' ό,τι φαίνεται, κάνει θαύματα. Οι διαμάχες για το αν πρόκειται για πραγματικό Μεσσία ή όχι, είναι αναπόφευκτες. Η πρώτη σεζόν αναμένεται να έχει 10 επεισόδια, στο cast της οποίας θα βρούμε τους Tomer Sisley, Michelle Monaghan, Mehdi Dehbi και John Ortiz.

Le Bazar de la Charité

ιστορικό δράμα

H γαλλική 8μερής σειρά, γραμμένη από τους Catherine Ramberg (The Source) και Karine Spreuzkouski, και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η σειρά ξεδιπλώνεται στο Παρίσι του 1987 κι επικεντρώνεται στις συνέπειες που ακολούθησαν μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά στο κτήριο Bazar de la Charité, όπου λάμβανε χώρα ένα φιλανθρωπικό event. Η φωτιά προκάλεσε τον θάνατο πάνω από 130 ανθρώπων. Στο cast θα βρούμε τους Audrey Fleurot (Spiral, Intouchables), Julie De Bona (Le Tueur du Lac), Camille Lou (Les bracelets rouge) και Josiane Balasko.

Ares

τρόμου, φαντασίας

Το "Ares" πρόκειται για την πρώτη ολλανδική πρωτότυπη σειρά του Netflix, με πρωταγωνιστές τους Jade Olieberg, Rifka Lodeizen, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain και Frieda Barnhard. Η σειρά φαντασίας των οχτώ επεισοδίων μας βάζει μέσα στον κόσμου του Ares, μια μυστικής φοιτητικής κοινωνίας στην καρδιά του Άμστερνταμ, όπου η Rosa και ο Jacob παραδίδονται σε έναν κόσμο πλούτου κι εξουσίας. Σιγά σιγά όμως αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως εισέβαλλαν σε ένα δαιμονικό μέρος, χτισμένο πάνω σε μυστικά από το παρελθόν της Ολλανδίας. Ένα μέρος που η πραγματική δύναμη έχει κι ένα σκοτεινό κόστος. Η σειρά σκηνοθετείται από τους Giancarlo Sanchez και Michiel ten Horn, με το σενάριο να έχει αναλάβει ο Michael Leendertse.

Puerta 7

δράμα, crime

Το "Puerta 7" είναι η τρίτη αργεντίνικη σειρά του Netflix, με δημιουργό τον Martin Zimmerman (Ozark, Narcos) και σενάριο από τον Patricio Vega (Los Simuladores). Η σειρά εξερευνάει τους διαβόητους μπάρα μπράβας, που βρίσκονται πάντα εν μέσω των αθλητικών, των εθνικών πολιτικών και του οργανωμένου εγκλήματος. Το "Puerto 7" θα αποτελείται από 8 μονόωρα επεισόδια, που γυρίστηκαν εξ ολοκλήρου σε 4k.

Holiday Secrets

δράμα

Τρία Χριστούγεννα. Τρεις γυναίκες. Τρεις γενιές. Η γιαγιά Vivi, η κόρη Sonja, η εγγονή Lara. Είναι μια ιστορία για τρεις διαφορετικές γυναίκες που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην αγάπη και τη ζωή, και παλεύουν με την ελευθερία και τη θυσία. Η δραματική μίνι σειρά μάς έρχεται από την Γερμανία.

Outer Banks

δράμα ενηλικίωσης

Μια ομάδα εφήβων βρίσκουν τυχαία έναν χάρτη ενός θησαυρού, που αποκαλύπτει ένα καλά και χρόνια κρυμμένο μυστικό. Η σειρά έρχεται από τους Shannon Burke, Jonas Pate και Josh Pate, και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Madison Bailey, Madelyn Cline και Jonathan Daviss.

Ragnarok

δράμα ενηλικίωσης

Η καινούργια νορβηγική σειρά του Netflix, πρόκειται για ένα δράμα ενηλικίωσης με ρίζες στην νορβηγική μυθολογία. Έρχεται από τον βραβευμένο σεναριογράφο Adam Price (Borgen, Ride Upon the Storm), και τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα σε Νορβηγία και Δανία. Σύμφωνα με την πλοκή: "Στη μικρή φανταστική πόλη Edda, έφηβοι καλούνται να ανταποκριθούν στις κλιματικές αλλαγές. Οι πάγοι λιώνουν με ρυθμό που κανείς δεν είχε προβλέψει. Οι άνθρωποι περνούν μεγάλες περιόδους ξηρασίας. Οι χειμώνες είναι πολύ ζεστοί. Όλο και πιο συχνά, οι κάτοικοι ζουν με ακραίες καιρικές συνθήκες. Ο κόσμος αλλάζει και κάποιοι υποστηρίζουν πως ίσως οδεύουν προς το νέο Ragnarok. Εκτός αν κάποιος παρέμβει εγκαίρως.

Hache

δράμα, θρίλερ

Γραμμένο από την Verónica Fernández (Cuéntame, El Comisario, El Príncipe, Velvet Collection) κι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το "Hache" θα πει την ιστορία της Helena (Adriana Ugarte), μιας γυναίκας που έμπλεξε με το εμπόριο ηρωίνης στην Βαρκελώνη της δεκαετίας του '60. Η ισπανική σειρά θα αποτελείται από 8 μονόωρα επεισόδια.

Queen Sono

δράμα, crime

Η πρώτη σειρά του Netflix που έρχεται από την Αφρική, το "Queen Sono" πρόκειτια για ένα δραματικό crime, με πρωταγωνίστρια την Νοτιοαφρικανή ηθοποιό και μοντέλο, Pearl Thusi. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία μιας μυστικής πράκτορα που κατατροπώνει εγκληματικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίζει τις κρίσεις στην προσωπική της ζωή.

Brotherhood

θρίλερ, δράμα

Λαμβάνοντας χώρα στη δεκαετία του '90, το νέο αυτό θρίλερ ακολουθεί την ιστορία της Cristina, μιας έντιμης και αφοσιωμένης δικηγόρου που μαθαίνει πως ο αγνοούμενος αδερφός της είχε φυλακιστεί για χρόνια και είναι ο επικεφαλής μιας ανερχόμενης εγκληματικής οργάνωσης. Με την αστυνομία να την πιέζει, αναγκάζεται να γίνει πληροφοριοδότης και να δουλέψει εναντίον του αδελφού της. Η Cristina όμως διεισδύει στην οργάνωση και σύντομα αρχίζει να αμφισβητεί τις ίδιες της τις αξίες, τον νόμο και τη δικαιοσύνη, κι έρχεται σε επαφή με μια σκοτεινή πλευρά τους εαυτού της που δεν ήξερε ότι είχε. Η σειρά, που θα αποτελείται από 8 επεισόδια, δημιουργήθηκε από τον Pedro Morelli, ο οποίος και σκηνοθετεί.

Monarca

δράμα

Στον κόσμο των ισχυρών Μεξικανών δισεκατομμυριούχων, το "Monarca" πρόκειται για ένα οικογενειακό saga, μιας επιχειρηματικής αυτοκρατορίας και τον αγώνα που ξεκινάει όταν ένα μέλος της οικογένειας αποφασίζει να παλέψει το βρώμικο σύστημα που η οικογένειά της βοήθησε για να δημιουργηθεί. Με πρωταγωνιστές τους Irene Azuela και Juan Manuel Bernal, έρχεται από την εταιρεία παραγωγής της Salma Hayek και τον Diego Gutierrez.

Love Alarm

ρομαντικό δράμα

Το "Love Alarm" πρόκειται για πρώτη κορεάτικη σειρά του Netflix, που βασίζεται στο ομώνυμο webtoon της Chon Kye-young. Η δραματική σειρά έχει στο επίκεντρο ενός άσημου προγραμματιστή που δημιουργεί μια εφαρμογή, η οποία λέει στον χρήστη αν υπάρχει κάποιος γύρω του που τρέφει συναισθήματα γι' αυτόν. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Kim So-hyun, Song Kang και Jung Ga-ram.

The Politician

κωμωδία

Ο Ryan Murphy (AHS, ACS) μαζί με τους Brad Falchuk και Ian Brennan, φέρνουν την πολιτική κωμωδία "The Politician", που περιστρέφεται γύρω από "τις πολιτικές φιλοδοξίες του Payton Hobart (Ben Platt), ενός πλουσίου της Σάντα Μπάρμπαρα, και κάθε σεζόν θα φέρνει τα διαφορετικά πολιτικά μονοπάτια που έχει εμπλακεί ο χαρακτήρας του". Στη σειρά θα εμφανιστούν επίσης οι Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton και Bob Balaban. Ο πρώτος κύκλος αναμένεται στις 27 Σεπτεμβρίου

Blood & Water

εφηβικό δράμα

Το εφηβικό δράμα "Blood & Water" πρόκειται για την δεύτερη πρωτότυπη αφρικανική σειρά του Netflix, η οποία θα σκηνοθετηθεί από την Nosipho Dumisa (Nommer 37) κι ακολουθεί έφηβη που ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό και προσπαθεί παράλληλα να επιβιώσει στον περίπλοκο κόσμο του νοτιοαφρικανικού σχολείου. Η σειρά αναμένεται το 2020.

Reality Z

κωμωδία, τρόμου

Μια ζόμπι αποκάλυψη φυλακίζει τους συμμετέχοντες και παραγωγούς ενός ριάλιτι, ονόματι "Olimpo, The House of the Gods". Το στούντιο μετατρέπεται σε καταφύγιο για όσους ζητούν βοήθεια στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου κυβερνούν το χάος και η απελπισία. Βραζιλιάνικη σειρά που θα αποτελείται από πέντε επεισόδια και βασίζεται στην βρετανική σειρά "Dead Set". Πρωταγωνιστούν οι Guilherme Weber (O Negócio, Real: O Plano por Trás da História), Jesus Luz (Guerra dos Sexos, Aquele Beijo), Ana Hartmann (Onde Nascem os Fortes, Me Chama de Bruna), Emilio de Mello (Psi, O Outro Lado do Paraíso) Carla Ribas (Casa de Alice, Aquarius), Luellem de Castro (Malhação, Veronica), Ravel Andrade (Sessão de Terapia, Onde Nascem os Fortes) και Sabrina Sato (A Grande Vitória, O Concurso).

Spectros

φαντασίας, θρίλερ, υπερφυσικό

Στην περιοχή Λιμπερτάντ του Σάο Πάολο, μια ομάδα εφήβων τυχαία έλκονται από μια υπερφυσική πραγματικότητα που δεν μπορούν να κατανοήσουν, η οποία ενώνεται με την ίδια περιοχή της πόλης, αλλά το 1908. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με όλο και πιο περίεργα και σκοτεινά γεγονότα, η ομάδα καταλήγει σ' ένα αναπόφευκτο συμπέρασμα: κάποιος προσπαθεί να φέρει τον θάνατο πίσω και τα πνεύματα θέλουν εκδίκηση για τα λάθη του παρελθόντος. Το βραζιλιάνικο υπερφυσικό θρίλερ θ' αποτελείται από 8 επεισόδια, με τον δημιουργό και σκηνοθέτη, Douglas Petrie, να δηλώσει πως η σειρά θα έχει στοιχεία από τη λαϊκή παράδοση αλλά και την ιστορία της Βραζιλίας, με στοιχεία από ιαπωνικά παραμύθια φαντασμάτων.

ΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙMr. Iglesias, 1ος Κύκλος, 21 Ιουνίου

κωμωδία

Ο αξιαγάπητος stand-up κωμικός Gabriel Iglesias πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία του Netflix, ως ένας καλοκάγαθος καθηγητής ιστορίας που προσπαθεί να βοηθήσει τους ταλαντούχους μαθητές του.

Family Business, 1ος Κύκλος, 28 Ιουνίου

κωμωδία

Μόλις μαθαίνει ότι η Γαλλία θα νομιμοποιήσει την κάνναβη, ο ψευτοεπιχειρηματίας Τζόσεφ ξεσηκώνει την οικογένεια και τους φίλους του για να μετατρέψει το κόσερ χασάπικο του πατέρα του στο πρώτο γαλλικό κατάστημα πώλησης μαριχουάνας. Η σειρά θα αποτελείται από μισάωρα επεισόδια, κι έρχεται από τον Igor Gotesman.

The Chosen One, 1ος Κύκλος, 28 Ιουνίου

θρίλερ, μυστηρίου

Το επερχόμενο θρίλερ έρχεται από την Βραζιλία και βασίζεται στην μεξικάνικη σειρά "Niño Santo". Το "The Chosen One" ακολουθεί τρεις νεαρούς γιατρούς, που ταξιδεύουν σε ένα χωριό του Παντανάλ για να εμβολιάσουν τους κατοίκους, λόγω μιας νέας μετάλλαξης του ιού Ζίκα. Οι γιατροί καταλήγουν εγκλωβισμένοι στη μυστήρια αυτή κοινότητα που είναι γεμάτη μυστικά και που τα μέλη της είναι αφοσιωμένα σε έναν μυστηριώδη ηγέτη. Ένας ηγέτης που έχει το χάρισμα να θεραπεύει ασθένειες με έναν υπερφυσικό τρόπο.

Stranger Things, 3ος Κύκλος, 04 Ιουλίου

περιπέτεια, sci-fi

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν το καλοκαίρι του 1985 στο Hawkins της Indiana, στον απόηχο του τέρατος του Ανάποδα; Αν ναι, τότε θα μάθετε τον Ιούλιο, στο Netflix.

Orange is the New Black, 7ος Κύκλος, 27 Ιουλίου

δράμα, κομεντί

Η δημοφιλής dramedy του Netflix επιστρέφει, με τις ιστορίες των κρατουμένων να ολοκληρώνονται στην 7η αυτή σεζόν, η οποία βρίσκει την Piper Chapman να προσπαθεί να αφομοιωθεί στην παλιά της ζωή.

La Casa de Papel/Money Heist, 3ος Κύκλος, 19 Ιουλίου

δράμα, δράση, crime

Προσοχή spoilers: Αφού απομακρύνθηκε με το ένα δισεκατομμύριο ευρώ από το Βασιλικό Ισπανικό Νομισματοκοπείο, ο Καθηγητής λαμβάνει μια κλήση: ένα από τα μέλη της συμμορίας έχει συλληφθεί. Ο μόνος τρόπος για να τον σώσουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, είναι να τους μαζέψουν όλους μαζί και πάλι, για να κάνουν μια νέα ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Η σειρά του Alex Pina, θα δει στο cast ξανά τους Álvaro Morte, Ursula Corbero, Itziar Ituno, Paco Tous και Alba Flores.

GLOW, 3ος Κύκλος, 09 Αυγούστου

κομεντί, δράση

Τα κορίτσια του GLOW επιτέλους έφτασαν στο Λας Βέγκας στην επερχόμενη τρίτη τους σεζόν.

The Dark Crystal: Age of Resistance, 1ος Κύκλος, 30 Αυγούστου

φαντασίας, περιπέτεια, δράμα, δράση

Το πολυαναμενόμενο περιπετειώδες παραμύθι πρόκειται για prequel της fan favorite ταινίας του Jim Henson, του 1982 και διαδραματίζεται πολλά χρόνια πριν. Όταν τρεις ηρωικοί Γκέλφλινγκ ανακαλύψουν το τρομακτικό μυστικό πίσω από τη δύναμη των Skeksis, θα ξεκινήσουν ένα επικό ταξίδι για να ανάψουν της φωτιές της επανάστασης και να σώσουν τον κόσμο τους. Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

ΤΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ

13 Reason Why - Ανανεώθηκε: S03
After Life - Ανανεώθηκε: S02
Alexa & Katie - Ανανεώθηκε: S03
Altered Carbon - Ανανεώθηκε: S02
Anne with an E - Ανανεώθηκε: S03
Big Mouth - Ανανεώθηκε: S03
Chilling Adventures of Sabrina - Ανανεώθηκε: S02
Dark - Ανανεώθηκε: S03
Dead to Me - Ανανεώθηκε: S02
Dirty John - Ανανεώθηκε: S02
Disenchament - Ανανεώθηκε: S02
Fuller House - Ανανεώθηκε: S05 (Τελευταία Σεζόν)
Grace and Frankie - Ανανεώθηκε: S06
Insatiable - Ανανεώθηκε: S02
Last Chance U - Ανανεώθηκε: S04
Lost in Space - Ανανεώθηκε: S02
Love, Death & Robots Ανανεώθηκε: S02
Lucifer - Ανανεώθηκε: S05 (Τελευταία Σεζόν)
Narcos: Mexico - Ανανεώθηκε: S02
On My Block - Ανανεώθηκε: S03
One Day at a Time - Ανανεώθηκε: S03
Ozark - Ανανεώθηκε: S03
Russian Doll - Ανανεώθηκε: S02
Sex Education - Ανανεώθηκε: S02
The Dragon Prince - Ανανεώθηκε: S03
The End of the F***ing World - Ανανεώθηκε: S02
The Haunting of Hill House - Ανανεώθηκε: S02
The Kominsky Method - Ανανεώθηκε: S02
The Umbrella Academy - Ανανεώθηκε: S02

Προχωρήστε στις επόμενες σελίδες για τις νέες σειρές των CW, HBO, AMC, Showtime, Syfy, FX και πολλών άλλων.

-

​WATCHMEN

sci-fi, δράμα, δράση, crime

Ο Damon Lindelof, δημιουργός των "The Leftovers" και "Lost", θα προσπαθήσει να φέρει στη μικρή οθόνη του HBO τους Watchmen της DC, σε μια προσπάθεια να μας δείξει πως οι υπερήρωες δεν είναι έτσι όπως τους έχουμε μάθει. Η σειρά προς το παρόν έχει πάρει το πράσινο φως για πιλοτικό επεισόδιο. Στο cast μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει οι Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens και Andrew Howard, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη αναμένεται η Nicole Kassell (Τhe Leftovers).

The Righteous Gemstones

κωμωδία

Η επερχόμενη μισάωρη κωμωδία του ΗΒΟ, έχει στο cast της δυνατά χαρτιά, όπως Danny McBride και John Goodman, με τη σειρά να έρχεται από τον McBride. Το "The Righteous Gemstones" ακολουθεί τη διάσημη και δυσλειτουργική οικογένεια τηλευαγγελιστών, που έχει μια μακριά παράδοση στην απληστία, τη φιλανθρωπία, τη διαστροφή, κι όλα αυτά στο όνομα του Ιησού Χρηστού.

The Outsider

θρίλερ, δράμα, crime, τρόμου

Νέα σειρά βασισμένη σε μυθιστόρημα του Stephen King παραγγέλνει το HBO. Το "The Outsider" ακολουθεί μια φαινομενικά απλή υπόθεση που καταλήγει στη βάναυση δολοφονία ενός νεαρού αγοριού. Το έγκλημα ωστόσο, θα οδηγήσει έναν αστυνομικό κι έναν ανορθόδοξο ερευνητή, να αμφισβητήσουν όλα όσα πιστεύουν ότι είναι αλήθεια, καθώς μια ύπουλη υπερφυσική δύναμη βρίσκει τον δρόμο της για την υπόθεση. Στο πρωταγωνιστικό cast βρίσκουμε τους Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo, Jason Bateman, Bill Camp και Mare Winningham.

The Gilded Age

δράμα

Άλλη μία σειρά από τον δημιουργό του "Downton Abbey" (έχει μια και για το Netflix στην σελίδα 5). Το "The Gilded Age", που θα διαδραματίζεται στα χρόνια άνθησης της Νέας Υόρκης στη δεκαετία του 1880, αρχικά προοριζόταν για το NBC, αλλά εν τέλει κατέληξε για το HBO. Στο cast θα βρούμε τους Marian Brook, George Russell, Larry Russell και Bertha Russel.

Mrs. Fletcher

κωμωδία

Η Eve Fletcher είναι μια χωρισμένη γυναίκα που αφήνει το παιδί της στο πανεπιστήμιο και γυρίζει σε ένα άδειο σπίτι. Ευελπιστώντας να ξεκινήσει μια νέα ερωτική ζωή, υιοθετεί μια καινούργια σέξι περσόνα και ανακαλύπτει πως ο κόσμος της είναι γεμάτος απρόσμενες και μερικές φορές περίπλοκες, ερωτικές δυνατότητες. Στο cast βρίσκουμε τους Kathryn Hahn, Jackson White, Casey Wilson και Owen Teague.

The Undoing

δράμα

Ο David E. Kelley (The Practice, Boston Legal, Big Little Lies, Mr. Mrecedes) έρχεται με νέα μίνι σειρά για το HBO, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα "You Should Have Known" της Jean Hanff Korelitz. Το "The Undoing", έχει στο επίκεντρο την Grace Sachs, μια επιτυχημένη ψυχοθεραπεύτρια, η ζωή της οποία γυρίζει ανάποδα λίγο πριν την δημοσίευση του πρώτου της βιβλίου. Στο all star cast βρίσκουμε τους Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland, Noah Jupe και Fala Chen.

Demimonde

δράμα, sci-fi

Ο J.J. Abrams (Star Wars, Star Trek, Super 8, Lost) επιστρέφει στη μικρή οθόνη για μια νέα δραματική sci-fi σειρά, η οποία θα επικεντρωθεί "στη μάχη του κόσμου ενάντια σε μια τερατώδη, καταπιεστική δύναμη". Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η υπόθεση θα επικεντρώνεται γύρω από τις δραματικές εξελίξεις στα πλαίσια μιας οικογένειας όταν ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα αφήνει την επιστήμονα μητέρα σε κώμα. Η κόρη της εξερευνώντας κάποια από τα πειράματα καταλήγει σε έναν διαφορετικό κόσμο όπου αναλαμβάνει να πολεμήσει ενάντια σε μια καταπιεστική δύναμη.

Run

ρομαντική κομεντί, θρίλερ

Το πιλοτικό επεισόδιο του "Run" που πήρε πράσινο φως από το HBO έχει στη δημιουργία την Phoebe Waller-Bridge των "Killing Eve" και "Fleabag", μαζί με τη συνεργάτιδά της, Vicky Jones. Στο ρομαντικό κωμικό θρίλερ, η Ruby (Merritt Wever) και ο Billy (Domhnall Gleeson), παίρνουν την απόφαση να βάλουν σε ισχύ μια πολύ παλιά συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους.

Lovecraft Country

τρόμου, δράμα

Το "Lovecraft Country", που πρόκειται για μυθιστόρημα του Matt Ruff, επικεντρώνεται στον 25χρονο Atticus Black. Μετά την εξαφάνιση του πατέρα του, ο Black, η φίλη του, Letitia και ο θείος του, George, θα ξεκινήσουν ένα road trip στ

Keywords
οδηγος, σειρες, the big bang theory, big bang theory, dc universe, national geographic, angelina jolie, star trek, big bang, los angeles, εν λόγω, beverly hills, the witcher, henry cavill, dolly parton, salma hayek, gwyneth paltrow, jim henson, all star, nicole kidman, hugh grant, super 8, road trip, ign, δραμα, cbs, hbo, showtime, amc, amazon, video, apple, bbc, universe, sky, city, law, mcgee, εταιρεία, scott, νέα, murray, mike, storm, diana, kim, perfect, life, anna, hill, bruce, doubt, adam, weber, denzel, sachs, russell, paul, bridesmaids, heat, ghostbusters, music, live, john, stewart, order, franchise, wolf, φως, rock, snl, fire, med, amsterdam, fox, abc, trek, star, nemesis, access, reboot, wilson, bob, big, men, ντιτρόιτ, watson, virgin, ncis, cage, king, emerson, lucas, fbi, tommy, lapd, david, bull, ώμους, team, fight, twilight, zone, castle, bill, son, arrow, flash, dexter, eve, jason, maggie, night, snow, earth, rec, phil, lego, movie, jump, maya, bell, taylor, δραση, ryan, murphy, lowe, ερχεται, beverly, hills, guy, simpsons, netflix, nbc, press, detroit, lucky, rainbow, Johnson, wright, ship, history, beauty, hotel, κυκλος, eva, χλιδή, reef, cat, boat, parents, saga, witcher, red, κυνηγός, henry, γαλλια, smith, wrecked, key, hulu, english, game, channel, end, world, sisley, audrey, rouge, ares, jade, jacob, puerta, zimmerman, vega, Χριστούγεννα, jonas, josh, ride, velvet, queen, pearl, pedro, irene, love, acs, gwyneth, blood, water, house, set, real, jesus, dos, ana, psi, casa, sato, douglas, iglesias, gabriel, business, igor, καλοκαιρι, orange, black, piper, tous, alba, λας, crystal, fan, carbon, space, mexico, block, time, education, dragon, umbrella, lost, watchmen, regina, don, louis, howard, ηβο, cynthia, mrs, jackson, white, owen, practice, boston, lies, hugh, grant, sutherland, noah, super, run, ruby, ισχύ, road, trip, αποσυρση, κινηση στους δρομους, αποσυρση αυτοκινητων 2011, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, μεταναστευση στην αυστραλια, Καλή Χρονιά, jolie angelina, Amelia Earhart, φωτια, Star Trek Η σειρά, τελος του κοσμου, αστυνομικο τμημα, ηβο, η ζωη, ξανα, ign, umbrella, jim henson, watchmen, δυνατα, επιθυμιες, hbo, βιντεο, hulu, χωρες, dc universe, αστυνομια, αφρικη, βαρκελωνη, βραζιλια, γερμανια, γυναικα, δανια, δουλεια, ηγετης, θαυματα, θνησιμοτητα, θριλερ, ισπανια, ισραηλ, μητερα, μουσικη, νησι, ονοματα, ονειρο, περιεργα, πνευματα, προγραμμα, πρωτοσελιδα, σφαιρα, τηλεοραση, τρομακτικο, τραγουδια, φως, abc, amazon, apple, bbc, cbs, fbi, flash, gwyneth paltrow, lucky, med, music, nbc, owen, ram, real, ryan, sato, scott, sisley, star, time, twilight, watson, αγαπη, αδυναμια, αμνησια, αμστερνταμ, αποκαλυψη, απληστια, ασθενειες, ατυχημα, αφορμη, βιβλιο, βοηθεια, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γιατροι, γονιμοτητα, γυρισματα, διευθυνση, δυναμη, δυνατοτητα, δωσει, δικτυο, δωρο, εγκληματα, αιθουσα, ευρω, υπαρχει, ελευθερια, εν λόγω, εννοια, ενστικτο, εξι, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, εφιαλτες, ζωη, ζωης, ζομπι, ιδια, υποθεση, θυσια, ιησου, εικονα, ισπανικο, κυνηγός, κυκλος, κλιση, κωμωδια, λαθη, λας, λας βεγκας, λειπει, μακρια, ματια, μυθολογια, μηνες, μοιρα, μυστικο, μινι, μυθιστορημα, μυστηρια, μυστικα, νορβηγια, ντετεκτιβ, ντιτρόιτ, ξενοδοχειο, ομαδα, παντα, οθονη, οικογενεια, ονομα, παραμυθια, παιδι, παιδια, παρισι, ποδοσφαιρο, πεπρωμενο, πρωταγωνιστες, ριο, ριο ντε τζανειρο, ρολο, σαο παολο, σαο, σεζον, σελιδες, σεναριο, συγκεκριμενα, συντομα, σειρα, σπιτι, συγχρονο, σουπερ, τεξας, τμημα, τρια, τριτη, ισχύ, φυσικα, φθινοπωρο, φορα, χαμογελο, χαος, χασαπικο, χηρος, χλιδή, χρυση, ψυχολογικα, access, alba, all star, amc, amsterdam, ana, anna, adam, ares, audrey, super, bell, big bang, bill, black, boat, bob, boston, bruce, sky, business, white, big, cat, castle, casa, channel, city, carbon, crystal, guy, cynthia, douglas, diana, block, dolly parton, denzel, don, dos, δουλειες, dragon, david, δωματιο, education, εφαρμογη, eve, eva, εκδικηση, emerson, road, επεισοδια, fan, fight, fox, phil, franchise, fire, gabriel, γευσεις, john, grant, gwyneth, house, howard, heat, henry, henry cavill, hill, hills, hotel, hugh grant, hugh, χωρα, english, iglesias, igor, irene, jackson, jade, jacob, jason, jesus, jonas, josh, kim, king, κληση, κοπελα, κορες, καρδια, κωμικος, lapd, lies, life, los angeles, louis, lucas, maya, μεινει, mexico, maggie, murphy, murray, national geographic, netflix, night, nicole kidman, noah, paul, mike, order, parents, pearl, pedro, παιχνιδι, piper, πληροφοριοδοτης, press, practice, ψυχολογος, θειος, rainbow, rock, red, regina, ride, movie, road trip, ruby, russell, reboot, sachs, saga, salma hayek, simpsons, showtime, σκηνη, smith, snl, space, stewart, star trek, super 8, sutherland, ταξιδι, taylor, team, tous, trek, trip, jump, universe, weber, vega, velvet, wright, wilson, ώμους, wolf, world, ξεκινησε, γιαγια, ζευγαρι, zimmerman, zone, storm
Τυχαία Θέματα