MasterChef highlights 8/2: Ατύχημα σοκ για τους μπορντό – Έντονη συγκίνηση πριν την ομαδική (vids)

11:26 8/2/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef highlights 8/2: Με δυναμικό τρόπο έχει ξεκινήσει το MasterChef, με το χθεσινό (7/2) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Το μαγειρικό επίπεδο φαίνεται πως είναι ξανά πολύ υψηλό, με τους παίκτες να έχουν βγάλει από την αρχή τα μαχαίρια με φόντο το τρόπαιο και τα τεράστια χρηματικά έπαθλα που θα δοθούν.

Το επεισόδιο της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου ήταν γεμάτο από εντάσεις, με τις δύο ομάδες να τίθενται

και πάλι αντιμέτωπες για την μεγάλη ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας.

MasterChef highlights 8/2: Ατύχημα σοκ για τους μπορντό – Έντονη συγκίνηση πριν την ομαδική

Μετά τις πρώτες μαγειρικές δοκιμασίες της εβδομάδας, μπορντό και γκρι αναμετρήθηκαν αυτή τη φορά για ιερό σκοπό καθώς κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα μενού για τους αστέγους του δήμου Αθηναίων.

Μάλιστα, η όλη ομαδική δοκιμασία έγινε σε κλίμα συγκίνησης με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Χρήστο που έβαλε τα κλάματα μόνο στο άκουσμα του λόγου για τον οποίον θα έπρεπε να μαγειρέψει.

Φυσικά δεν ήταν ο Χρήστος ο μοναδικός που επηρεάστηκε από τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία καθώς ο λόγος για τον οποίο αμφότερες οι δύο ομάδες δημιούργησαν το μενού τους, αποτέλεσε κίνητρο για πολλούς!

Το μενού τα είχε όλα ακόμη και ένα σοκαριστικό ατύχημα για τους μπορντό που τους έπεσε όλη η κατσαρόλα στο πάτωμα!

Παρόλα αυτά, η διαδικασία είναι διαδικασία και τα πιάτα τους έλαβαν βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή που με ορισμένα εξ αυτών ενθουσιάστηκαν ενώ για άλλα υπήρξε μια σχετική απογοήτευση.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ομάδες θα μάθουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας στο επεισόδιο της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα