MotoGP MotoE ημερολόγιο 2024

MotoGP MotoE ημερολόγιο 2024: Ανακαλύψτε τις τοποθεσίες και τις ημερομηνίες των οκτώ συναντήσεων που θα αποτελέσουν τη σεζόν 2024 του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoE.Ενώ η σεζόν MotoGP 2024 θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο της 10ης Μαρτίου, το MotoE θα ξεκινήσει επίσης σύντομα εχθροπραξίες σε μια νέα μάχη για τον τίτλο. Το επόμενο πρωτάθλημα θα αποτελείται και πάλι από οκτώ γύρους που θα αποτελούνται από δύο αγώνες ο καθένας.

Με

την ευκαιρία αυτής της νέας περιοδείας, μια ολοκαίνουργια πίστα θα φιλοξενήσει τον εναρκτήριο γύρο, αφού η έναρξη αυτής της σεζόν του 2024 θα δοθεί στο Αλγκάρβε το Σαββατοκύριακο της 23ης Μαρτίου και θα λειτουργήσει ως αγώνας υποστήριξης για το Grand MotoGP Πορτογαλικά Βραβείο.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

MotoGP MotoE ημερολόγιο 2024: Οι 18 οδηγοί στο grid θα ταξιδέψουν στη συνέχεια στο Le Mans, το Σαββατοκύριακο του Γαλλικού Grand Prix (10 έως 12 Μαΐου), για να συνεχίσουν με μια συνάντηση στην Καταλονία.

Ένα μήνα αργότερα, η Mugello (Ιταλία) θα φιλοξενήσει την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σηματοδοτώντας έτσι τα μισά της σεζόν. Λίγο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, το MotoE θα λάβει μέρος στο «Double Header» που θα δει το Ολλανδικό και το Γερμανικό Grand Prix back to back.

Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στη συνέχεια στο Red Bull Ring στην Αυστρία πριν από τις τελευταίες αναμετρήσεις της σεζόν στο Misano World Circuit Marco Simoncelli, κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο που θα κλείσει τη σεζόν στις 7 Σεπτεμβρίου.

MotoGP MotoE ημερολόγιο 2024:  Το ημερολόγιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoE ©MotoGP

Οι δοκιμές πριν από τη σεζόν στο Portimao πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο και είδαν τους Nicolas Spinelli (Tech3 E-Racing), Hector Garzo (Dynavolt Intact GP) και τον κυρίαρχο πρωταθλητή, Mattia Casadei (LCR E-Team) να λάμπουν εναλλάξ.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα