Super League: Μονόδρομος οι νίκες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό – Στο «πάγο» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός!

Με φουλ δράση επιστρέφουν στα playoffs της Super League, εκεί που χρονικά ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1HD) στη «Λεωφόρο».

Οι

«πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια λάθους, αφού πρέπει να κάνουν τα πάντα προκειμένου να εκμεταλλευτούν τη νίκη κατά της ΑΕΚ, της προηγούμενη αγωνιστικής.

Απέναντι σε μία ομάδα που στην κανονική περίοδο του έφερε αρκετά προβλήματα και ειδικά μέσα στο γήπεδο του, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πρέπει να δείξει έτοιμη να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ και να ελπίζει σε στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να βρεθεί από πάνω της.

Την ίδια στιγμή, η Λαμία θα κάνει το παιχνίδι της και θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα… μάτια την ομάδα της Αθήνας, κάνοντας όσο καλύτερο ματς γίνεται.

Super League: Πρέπει να αποδείξει πράγματα η ΑΕΚ!

Λίγες ώρες αργότερα η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη (20:30, Cosmote Sport 1HD) μέσα στη γεμάτη OPAP Arena, μία μέρα μετά τις γιορτές για τα 100 χρόνια που έκλεισε η ομάδα.

Κόντρα στους Θεσσαλονικείς, η Ένωση θέλει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να περάσει τον ΠΑΟΚ και να κρατήσει σε μία μικρή απόσταση τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα η αποστολή της είναι αρκετά δύσκολη, αφού έχει δείξει στα τελευταία της παιχνίδια ότι δεν είναι καθόλου καλά, κάτι που μπορεί να της κοστίσει.

Ένα στραβοπάτημα θα είναι πραγματικά καταστροφικό, ειδικά μέσα στην έδρα της, που θεωρείται και η μεγάλη της δύναμη.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έχει παίξει εξαιρετικά φέτος απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και ο Άκης Μάντζιος σίγουρα έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΠΑΟΚΟλυμπιακός που ήταν προγραμματισμένο, αναβλήθηκε λόγω της παρουσίας των ομάδων στα προημιτελικά του Conference League και θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου.

Super League: Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα