Survivor 2-5: Εξωτικός προορισμός – Ποιος αποχωρεί; – Όλα όσα έδειξε το trailer

18:27 2/5/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 2-5: Πάρτε μια γεύση από το νέο επεισόδιο του Survivor και τι ακριβώς θα παρακολουθήσετε. Ο μικτός ελληνοτουρκικός αγώνας όπως σας αποκάλυψε το Sportime ξεκινά και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παίρνει «φωτιά»!

«Καλώς ήρθατε στον ελληνοτουρκικό αγώνα», λέει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και προσθέτει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μαζί σας» για να δεχθεί το χειροκρότημα των παικτών.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός σημειώνει:

«Ήρθε η ώρα να φύγετε για το αεροδρόμιο.  Έχουμε και πάλι έτοιμα τα διαβατήριά σας και ο προορισμός είναι μαγικός», προδιαθέτοντας άπαντες για κάτι εξωτικό, ενώ θα συμπληρώσει: «… ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές της Βενεζουέλας, εκεί σας στέλνουμε. Και ονομάζεται Κουρασάο!».

Οπως αντιλαμβάνεστε οι παίκτες δεν μπορούν να πιστέψουν οτι θα βρεθούν στο Κράτος του Κουρασάο που είναι νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας.  Να σημειώσουμε ότι μέχρι τον Οκτώβριο του 2010 άνηκε στις Ολλανδικές Αντίλλες.

Τα τοπία είναι μαγικά, τα νερά κρυστάλλινα και τα κτίρια με χρώματα που θυμίζουν παραμύθι!

Στη συνέχεια ο Λιανός δίνει σύνθημα να ξεκινήσει ο μικτός ελληνοτουρκικός αγώνας με το έπαθλο να είναι τι άλλο; Το ταξίδι στο Κουρασάο. Τα ματσαρίσματα που θα δούμε παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον πολλά εκ των οποίων είναι μικτά ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες.

«Θα χρειαστεί κάτω παραπάνω από απλή προσπάθεια για να τους κερδίσουν οι δικοί μας παίκτες», σχολιάζει ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια ακολουθεί η μεγάλη μονομαχία όπου Γιώργος, Θοδωρής, Ασημίνα, Αναστασία. Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Στο μεταξύ όπως σας αποκάλυψε επίσης το Sportime o Λιανός τους ξάφνιασε όλους με παίκτρια που βγαίνει στον τάκο, ενώ φυσικά σας προϊδεάζουμε για το ποιοι κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο στο Ελλάδα, Τουρκία.

Survivor 2-5: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα