Survivor trailer 8/1: Βόμβες από τον Παππά για διχασμό των Μαχητών – Έρχεται η 2η υποψηφιότητα (vid)

10:26 8/1/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor trailer 8/1: Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε το Survivor με το trailer για το νέο επεισόδιο της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου να δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες με φόντο και την τηλεθέαση της prime time.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, βγήκαν τα «μαχαίρια» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ενώ αναμένεται να υπάρξουν και νέοι κανόνες που αλλάζουν τα πάντα!

Τα όσα θα ακολουθήσουν όμως στο 2ο επεισόδιο θα είναι αντάξια των όσων

περιμένει το τηλεοπτικό κοινό, με τους μαχητές να βρίσκονται στο επίκεντρο ενώ έρχεται και η 2η υποψηφιότητα.

Survivor trailer 8/1: Βόμβες από τον Παππά για διχασμό των Μαχητών – Έρχεται η 2η υποψηφιότητα

Για ακόμη μια ημέρα οι δύο ομάδες θα ριχτούν στον στίβο μάχης με φόντο την ασυλία και ο αγώνας θα είναι άκρως απαιτητικός, στέλνοντας τους το ξεκάθαρο μήνυμα πως το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς.

Τα όρια των παικτών θα δοκιμαστούν για τα καλά πριν ακόμη προλάβουν να εγκλιματιστούν, με τα προβλήματα στις παραλίες τόσο των μαχητών όσο και των διάσημων να είναι πολλά.

Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι το παράδειγμα του Αλέξη Παππά, ο οποίος έριξε βόμβες για τους μπλε, λέγοντας πως ήδη έχουν παρουσιάσει πρόβλημα διχασμού.

Την ίδια ώρα όμως, από την πλευρά τους οι μαχητές μιλούν για μια προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας να τους διαβάλλουν και να τους κάνουν ψυχολογικό πόλεμο.

Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και ένα ακόμη ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού που θα φέρει τη 2η υποψηφιότητα!

Δείτε το Survivor trailer 8/1:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα