Αυτόν τον Ιωαννίδη ποιος αμυντικός του Ολυμπιακού θα τον μαρκάρει;

Αυτόν τον Ιωαννίδη ποιος αμυντικός του Ολυμπιακού θα τον μαρκάρει στο ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκης;

Το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος πλησιάζει, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Κυριακή, στο γήπεδο Καραϊσκάκης, τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ήδη από πέρσι, με την εμφανή άνοδο του Παναθηναϊκού,

τα ντέρμπι των «αιωνίων» απέκτησαν τη γνωστή τους αίγλη (σ.σ. όχι ότι παλαιότερα ο Ολυμπιακός είχε περάσει εύκολα βράδια με τον Παναθηναϊκό).

Ο Ολυμπιακός πλήγωσε πέρσι τον Παναθηναϊκό, στερώντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα από τους «πράσινους». Και σωστά έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς αυτό ήταν το σωστό. Να παίζει η κάθε ομάδα για τους οπαδούς και την ιστορία της.

Φέτος, ο πολύ καλός Παναθηναϊκός έρχεται να βάλει δύσκολα, καθώς παρουσιάζει το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών, με δύο παίκτες σε κάθε θέση.

Ξεχωρίζουμε όμως την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης είναι στα… καλύτερά του.

Αυτόν τον Ιωαννίδη ποιος αμυντικός του Ολυμπιακού θα τον μαρκάρει;

Ο Έλληνας επιθετικός παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος και πιστέψτε μας, δεν θα αργήσει να σκάσει μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό. Δεν πέρασε απαρατήρητη βλέπετε η εμφάνισή του Ιωαννίδη στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με την Ολλανδία στο OPAP Arena.

Εκεί ο Φώτης Ιωαννίδης έβαλε δύσκολα σε Φαν Ντάικ και Ακέ. Και να οι δύο Ολλανδοί δυσκολεύτηκαν τι θα γίνει με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού;

Ρέτσος και Φρέιρε αναμένεται να είναι το αμυντικό δίδυμο των ερυθρόλευκων, αν και ο 29χρονος Αργεντίνος δεν είχε κάνει έως την Τρίτη ολόκληρη προπόνηση και απέχει από την αγωνιστική δράση από την 1η Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα, ο λόγος που ο Μαρτίνεθ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανοτητες να παίξει ο Νικολάς Φρέιρε, είναι επειδή ο Αργεντίνος στόπερ είναι ο παίκτης των ερυθρόλευκων που θεωρείται ότι μπορεί να ματσάρει καλύτερα με τον Ιωαννίδη.

Δυνατός ο Φώτης Ιωαννίδης, δυνατός και ο Νίκολας Φρέιρε.

Διαβάστε επίσης: 

Κλείδωσε στο μυαλό Μαρτίνεθ αυτό το δίδυμο στα στόπερ με τον Παναθηναϊκό και είναι έκπληξη

Θα κάνει την τεράστια έκπληξη ο Μαρτίνεθ με αυτόν τον παίκτη στο ντέρμπι;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτόν, Ιωαννίδη, Ολυμπιακού,afton, ioannidi, olybiakou