Άρης: Δεν «πέφτει» ο Κουέστα – Στέλνει πρόταση στον Διούδη ο Καρυπίδης!

23:54 3/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Καρυπίδης δεν έχει διάθεση να το κουράσει άλλο. Ο Κουέστα δεν κάνει βήμα πίσω ως προς τις οικονομικές του απαιτήσεις και το αφεντικό της ΠΑΕ Άρης ετοιμάζεται να υπογράψει τον Διούδη!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μπήκε ξανα στη διαδικασία να μιλήσει με τον Χουλιάν Κουέστα. Η πρώτη κρούση που είχε γίνει δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και στην εξίσωση για τη θέση του τερματοφύλακα είχε μπει ο Σωκράτης Διούδης.

Μετά

την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», ο Καρυπίδης μπήκε σε νέο γύρο συζητήσεων με τον Κουέστα και όλα έδειχναν ανανέωση, ωστόσο ο Ισπανός παραμένει σταθερός και αμετακίνητος στις αρχικές του αξιώσεις όσον αφορά στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του.

Ο Καρυπίδης έδειξε ξανά εμπράκτως τη διάθεση του να κρατήσει τον Κουέστα στο Χαριλάου μέχρι να κρεμάσει τα γάντια του, προσφέροντας στον 33χρονο γκολκίπερ τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ. Πρόταση που και πάλι δεν ικανοποίησε τον Κουέστα.

Ο Καρυπίδης δεν πρόκειται να ανέβει ευρώ και πλέον o Άρης αναθέρμανε το ενδιαφέρον του για τον Σωκράτη Διούδη στον οποίο αναμένεται να καταθέσει άμεσα κιόλας πρόταση την οποία ο Έλληνας πορτιέρε δεν πρόκειται να απορρίψει. Θα έχει άλλο «κύκλο» το σίριαλ με Κουέστα, ή παίζονται τα τελευταία επεισόδια.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα