Άρης: Βασικοί και οι δύο που «τσεκάρει» η ΑΕΚ! Εκτός αποστολής ο Σουλεϊμάνοφ!

Με έξι αλλαγές στην 11άδα του ο Άρης. Ο Μάντζιος έβαλε βασικούς και τους δύο ποδοσφαιριστές που τσεκάρει η ΑΕΚ! Πρόβλημα με Σουλεϊμάνοφ.

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Sportime. Ο Άκης Μάντζιος άλλαξε πάνω από την μισή 11άδα στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής των play off της Super League, με το ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός να παραμένει φυσικά σε εκκρεμότητα.

Εκτός από τις 2+1 αναγκαστικές, ο προπονητής του Άρη άλλαξε άλλα τέσσερα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων».

Φαμπιάνο και Φεράρι έμειναν στη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμών και τη θέση του πρώτου στο κέντρο της άμυνας παίρνει ο Ρόουζ ενώ εκείνη του Αργεντίνου αριστερού μπακ ο Μοντόγια. Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, ο Μπράμπετς διατηρεί, πάρα τις κακές του εμφανίσεις τελευταία, τη θέση του στην 11άδα και δεξιά ο Οντουμπάτζο που έχει μπει στα «ραντάρ» της ΑΕΚ.

Μόνο ο Ζουλ διατηρείται στον άξονα, με τον Βερστράτε και τον Φετφατζίδη να συμπληρώνουν την τριάδα και τους Νταρίντα, Μανού Γκαρθία να μένουν στον πάγκο.

Νέο πρόσωπο και στα φτερά της επίθεσης, με τον Παναγίδη που επίσης τσεκάρεται από την ΑΕΚ να ξεκινάει αριστερά και τον Σαβέριο να πηγαίνει δεξιά αντί του Σουλεϊμάνοφ που επίσης διανύει κακό αγωνιστικό φεγγάρι και παράλληλα ανέβασε και πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής λίγο πριν τη σέντρα. Εκτός 11άδας και ο Μορόν, με τον Ανσαριφάρντ να ξεκινάει βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Την 20άδα συμπληρώνουν οι: Χουτεσιώτης, Βέλεθ, Φατόρε, Νταρίντα, Μανού Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Tζούρασεκ, Πάρντο.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια, Βερστράτε, Ζουλ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Σαβέριο, Ανσαριφάρντ.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα