Διαιτησία – αποκλειστικό: Παραλίγο να γίνει χωρίς VAR το Κηφισιά – ΠΑΟΚ – Το «έγκλημα» του… αγνοούμενου Λίντμπεργκ!

Διαιτησία: Ο Λίντμπεργκ ξέχασε να ενημερώσει τους διαιτητές και παραλίγο το Κηφισιά – ΠΑΟΚ να γίνει χωρίς VAR!

Διαιτησία: Η ΕΠΟ απομάκρυνε τον Ζοάο Καπέλα και «βάφτισε» VAR Manager τον Λιφ Λίντεμπεργκ, ο οποίος δεν έχει καμία επαφή με το αντικείμενο αφού η Σουηδία δεν έχει Video Assistant Referees.

Ο Καπέλα έφυγε, αλλά έφυγε και ο Λίντμπεργκ.

Ο Σουηδος που ολοκλήρωσε τα… ταχύρυθμα που του έκανε ο προκάτοχος του μέσα σε 10 μέρες, απουσιάζει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Στην πατρίδα του είναι, διακοπές έχει πάει, μικρή σημασία έχει. Πάντως στο πόστο του που θα έπρεπε να είναι, δεν ήταν!

Την Πέμπτη (21/12) η 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League είχε πέντε παιχνίδια, κάποια το ένα «πάνω» στο αλλο χρονικά. Δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές στο Μαρούσι για να γίνουν όλα από εκεί. Γι’ αυτό όπως έχει συμβεί και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, σε κάποια ματς το VAR ήταν με βαν στο γήπεδο!

Γι αυτή την αγωνιστική επιλέχθηκε το Κηφισιά – ΠΑΟΚ, όπως είχε γίνει και πριν λίγες αγωνιστικές με το Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης.
Μόνο που χθες ο υπεύθυνος Λίντμπεργκ… ξέχασε ή δεν το γνώρισε ίσως, να ενημερώσει τον Μανούχο και τον Νικολακάκη που ήταν VAR και AVAR της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Οι δύο διαιτητές σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime μη έχοντας την παραμικρή ενημέρωση, πήγαν στο Μαρούσι (ευτυχώς αρκετά νωρίτερα) αλλά ενημερώθηκαν οτι πρέπει να πάνε στην Καισαριανή. Αν και η κίνηση στην Αθήνα αυτή την περίοδο λόγω και του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων είναι πολύ αυξημένη, οι δύο διαιτητές έφτασαν εγκαίρως στο γήπεδο και το ματς έγινε κανονικά με VAR!

Aπίστευτα πράγματα που επιβεβαιώνουν οτι η ΚΕΔ όσον αφορά στους ξένους που την στελεχώνουν, δείχνει σημάδια πληρους αποσύνθεσης!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα