e-Sportime (23/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Οι μικροί του Ολυμπιακού τρέλαναν την Ευρώπη

e-Sportime (23/4): Οι μικροί του Ολυμπιακού έφεραν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο.

Απίθανο απόγευμα στη Νιόν της Ελβετίας για τον Ολυμπιακό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κ-19 των Πειραιωτών κατέκτησε το Youth League κόντρα στη Μίλαν.

Ένα

εξάλεπτο (60΄-66΄) ήταν αρκετό για να έρθει ένα λαμπερό 3-0 και στη συνέχεια ο Σίνα με απίθανες επεμβάσεις το διαφύλαξε. Όπως λέει και ο στίχος στον ύμνο της ομάδας, «Δόξα στα παιδιά σου, Ολυμπιακέ».

Το πρωτοσέλιδο τους ανήκει. Ολόκληρη Ευρώπη τρέλαναν!

e-Sportime (23/4): Ο Τζολάκης που μεγαλώνει – Οι δύο πράσινοι που δεν πήραν το μήνυμα από Τερίμ

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό μετά τον θρίαμβο της Κ-19 στο Youth League. Χρυσάφι κρατούν στα χέρια τους οι ΠειραιώτεςΗ έκπληξη που αναμένεται να κάνει ο Τερίμ  στο ντέρμπι με την ΑΕΚΗ ευκαιρία που παρουσιάζεται στην ΑΕΚ με νίκη κόντρα στον ΠαναθηναϊκόΗ εμφάνιση του Χουτεσιώτη που λέει… ανανέωση χθες στον Άρη.

Μη χάσετε τις Στήλες «Κοράκι» και «Next Day Super League» με καυτά νέα και αφιερώματα για την 6η αγωνιστική των play-offs της Super League.

Μη χάσετε επίσης, BIG-5, στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ, αλλά και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (23/4/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα