e-Sportime (8/5): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Με Ναν-Εξπρές στο Βερολίνο

00:29 8/5/2024 - Πηγή: Sportime

e-Sportime (8/5):Τρένο! Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε, κόπιασε, αλλά τελικώς ανταμείφθηκε και επιστρέφει σε Final Four μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Οι «πράσινοι» έκαμψαν την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 5 με 81-72 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός «κέντησε» με 26 πόντους (6/10 τρίποντα) και οδήγησε εκ του ασφαλούς το «τριφύλλι» στο

Βερολίνο.

Τι κι αν οι πρώτες τρεις περίοδοι έδειχναν ότι το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς θα κριθεί στις λεπτομέρειες; Τι κι αν ο Λεσόρ έκανε αρνητικό ρεκόρ με 3/14 βολές; Το σύνολο του Αταμάν, έχοντας στο πλευρό του ένα ΟΑΚΑ που «κόχλαζε» βρήκε λύσεις από το τρίποντο και την καλή του άμυνα στην τέταρτη περίοδο και έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος του.

e-Sportime (8/5): Η ευκαιρία με Ομάρ – Η ανύπαρκτη λογική για Μπάλντοκ

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Ο Ρίτσαρντς που έχει μια λαμπρή ευκαιρία να δείξει τι αξίζει στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.Η λογική που δεν… υπάρχει στην απόκτηση του Μπάλντοκ από τον Παναθηναϊκό.Η προτεραιότητα που έχει ο Άρης και δεν είναι άλλη από το Κύπελλο Ελλάδος.Ο Σάστρε που μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ κέρδισε πολλούς πόντους στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Μη χάσετε επίσης, BIG-5, στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ, αλλά και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (8/5/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα